Forsikring og garanti spesialtilpasset byggebransjen

Byggmesterforsikring er 100 prosent eid av Byggmesterforbundet, men med tilbud til både de som er medlem og ikke.

Noen av de som jobber i Byggmesterforsikring; Kolbjørn Røstelien, Trond Bystrøm, Julianne Nagy, Jens Christian Sundem, Gro Haug og Charlotte Nordby Riise

Byggebransjen er kompleks, det er stor risiko og mange hensyn å ta. - Da vil du også ha en forsikring fra noen som vet hvordan arbeidsdagen på en byggeplass er. Byggmesterforsikring tilbyr forsikring, garantier, skadebehandling samt pensjonsordninger. Byggmesterforsikring er 100 prosent eid av Byggmesterforbundet, men med tilbud til både de som er medlem og ikke.

 

Byggmesterforbundet er involvert i utdanning, mesterbrevordningen, politisk påvirkning, kvalitet, regler, sikring - alt som er med på å skape gode arbeidsforhold i bransjen og for sluttbrukere. Den samme lesten er Byggmesterforsikring bygget over, med konsesjon som forsikringsformidlingsforetak bruker de egen og samarbeidspartneres kompetanse til å lage gode løsninger, deler av overskudd går tilbake til Byggmesterforbundet.og deres aktiviteter for bransjen.

- Vårt hovedfokus er byggmesterforretningene – men vi har mange mellomstore og store bedrifter, spesielt på garantier. Når du velger Byggmesterforsikring er du med på å skape verdier som høyner bransjens kvalitet. Bra for sluttbrukere, arbeidstakere og hele bransjen, forklarer Kolbjørn Røstelien, daglig leder i selskapet.

Bred kompetanse

Siden oppstart i 2003 har de opparbeidet seg stor og bred kompetanse, og har gjennom lang tid også hatt et godt samarbeid med blant annet Norske Murmestres Landsforening (NML) og Maler- og Byggtapetsermestrenes Landsforbund (MLF). Byggmesterforsikring AS har 17 ansatte og rundt 1.200 bedriftskunder.

- Når vi syr sammen garanti og forsikring med skadebehandling, god innsikt i faget og gode priser, skaper vi trygghet for kunden. Vi har kompetanse innen en rekke felt; bygg og elektro, pensjon, vi har jurister og økonomer, og bistår også med juridisk og teknisk hjelp i tvister, også i mer krevende saker. Vi er raske og har et nært forhold til kunden.

Gode samarbeidspartnere

Byggmesterforsikring har solide samarbeidspartnere; Knif Trygghet AS er leverandør på forsikring, og sammen tilpasser de vilkårene og strukturerer tilbudet. Gar-Bo AB som er etablert av den svenske byggebransjen, leverer garantiløsningene.

- I tillegg har vi jo forbundet i ryggen, som er selve kompetansen, og advokatfirmaer som kan bistå i vanskelige saker. I tillegg leverer vi pensjonsordninger, tilpasset den enkelte bedrift, fra Duvi AS. Her får du rett og slett alt på ett sted, fra noen som kan bransjen din, avslutter Røstelien.

 

 


Byggmesterforsikring

  Nordbyveien 70, 1406 Ski

  64 86 46 00

  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 www.bmf.no

{/show}