Fra planlegging til nøkkelklart med Larsen Kolstad Bygg

Med bakgrunn som håndverkere og ingeniører, og lang erfaring i bransjen utfører byggefirmaet Larsen Kolstad Bygg alt fra planlegging og prosjektering til utførelse og prosjektledelse innen betong- og tømrerarbeid. Nå satser de på næringsbygg, med eget bygg som flott referanse.

Kent-Runo Larsen og Kristoffer Kolstad i frontpartiet på det splitter nye egenoppførte bygget deres på Rudskogen.

Med bakgrunn som håndverkere og ingeniører, og lang erfaring i bransjen utfører byggefirmaet Larsen Kolstad Bygg alt fra planlegging og prosjektering til utførelse og prosjektledelse innen betong- og tømrerarbeid. Nå satser de på næringsbygg, med eget bygg som flott referanse.

- Vi har mange totalentrepriser og nøkkelferdige bygg. Men også rehabilitering av boliger, både to, tre og firemannsboliger. I disse dager flytter vi inn i vårt splitter nye bygg som vi selv har oppført og er veldig fornøyd med. I samme bygg leier vi ut til Stubberud Anlegg, som er deleier av hele området her på Rudskogen, hvor det nå er omfattende utbygging. Vi satser på at det blir en del jobb på oss her, forklarer Kent-Runo Larsen.

Fra en til 12

Larsen, som er daglig leder, startet opp bedriften alene i 2017. To år senere fikk han med seg Kristoffer Kolstad, kalkulatør, medeier og prosjektleder. I dag har de vokst til å være 12 ansatte, inkludert to lærlinger.

- Det har vært veldig gøy, og veldig mye jobb. Vi er selv ute og jobber på bygg  tre til fire dager i uka. Heldigvis har vi gode, trivelige og selvgående folk som jobber hos oss, som gjør jobben vår lett, og gjør det mulig å ha få kontordager i uka, fortsetter Kolstad.

Satser på næringsbygg

Larsen og Kolstad Bygg leverer det meste innen byggetjenester, som nybygg, rehabilitering og jobber som krever en totalentreprenør. De er med helt fra planlegging og prosjektering til utførelse og ferdigstilling av bolig, rekkehus, og industribygg.

- Selv om ikke det er det vi ønsker å bruke mest tid på, kan vi også tegne bygg, som vi har gjort med vårt eget. Men vi har bred erfaring og kjenner hvert ledd av prosessen, og kan bidra hele veien. Vi har hatt mange jobber i Østfold og Follo i betong og tre på bolighus. Før vi selv startet opp eget selskap jobbet vi mye med næringsbygg, og det ønsker vi å gjøre mer på. Nå kan vi til og med bruke eget bygg som “showroom”, smiler Larsen.

Øker og trenger flere ansatte

Bedriften satser på lærlinger, ikke minst fordi det er fint å lære opp ansatte helt fra bunn av, etter egne behov og spisskompetanse. Men de trenger nå også flere ansatte.

- Vi trenger flere folk, særlig på betong, men også tømrere. Det er bare å ta kontakt om du skulle være den rette. Vi kan tilby et trivelig arbeidsmiljø, hyggelige kunder og varierte arbeidsdager.


Larsen Kolstad Bygg AS

  Rudskogenveien 77, 1890 Rakkestad

  Kent-Runo Larsen – 91633078

Kristoffer Kolstad – 46540085

 

  www.lkbygg.no

{/show}