Full fart for Profilco i Hobøl

Prosjekter i Spydberg, Sarpsborg, Askim og Gressvik er noen av flere som Fermin Bjerke Rodriguez' Profilco er engasjert i.

Fermin Bjerke Rodriguez
Fermin Bjerke Rodriguez

 Prosjekter i Spydberg, Sarpsborg, Askim og Gressvik er bare noe av det Fermin Bjerke Rodriguez' Profilco er engasjert i.

Her er det rekkverk som er hovedproduktet. I tillegg er de med i et forskningsprosjekt og i 2019 ble de også forært tittel som Gasellebedrift. Det går unna i Hobøl!

Glassrekkverk

Fermin Bjerke Rodriguez ønsker oss velkommen til et nytt showrom. Her står de forskjellige løsninger utstilt. Han er stolt av å kunne vise oss det nye rekkverksystemet til trapper og balkonger. 

– Et spennende nytt produkt! I tillegg har vi også kommet med enda et nytt system som heter hev og senk. Et heve- og senke-rekkverk som er glimrende for skjerming av vind og regn, og som kan gi uteopplevelsen en ny dimensjon, sier han.

Forskningsprosjekt

Profilco er engasjert i et forskningsprosjekt i regi av SINTEF. Dette går på sikre rekkverk. Å sette opp rekkverk på terrasser i store høyder krever strenge sikkerhetstiltak. Her samarbeider Profilco med en del andre selskaper i bransjen og SINTEF.

– Det er store kostnader i å utvikle sikre rekkverk. Vi som er med i dette prosjektet vil bidra til å øke sikkerheten. Dette gir oss også en seriøsitet som hjelper oss i den stadige økende konkurransen på dette feltet. Vi blir jo en bedriftspartner her, sier Rodriguez.

Skandinavisk hovedleverandør

– Vi er også stolte av å kunne meddele at Profilco har blitt eksklusiv distributør for den berømte gjerde- og portprodusenten Rivisa. Dette er systemer som går til både nærings- og boligbygg. Det er mer å lese om disse produktene under produktkatalogen på Profilco.no, forteller han.

Gasellebedrift

I 2019 ble Profilco hedret med tittelen Gasellebedrift. Det betyr blant annet at selskapet har levert inn godkjente regnskap, omsatt for én million første år, doblet omsetningen over fire år og levert positivt samlet driftsresultat. Bedriften er med andre ord sunn og frisk. Selskapet har en fast stab med håndverkere som kan sitt fag.

– Dette gir oss trygghet til å gå inn i nye prosjekter. Vi har allerede flere nye prosjekter på gang, noe som gir godt med jobber i år. Så lenge det går slik, er fremtiden lys for Profilco!

God lagerbeholdning

Selskapet har en god lagerbeholdning. Med den fallende kroneverdien er det godt å ha varer i lager. De kjøper inn alt fra utenlandske leverandører, der både produkter og transport prises i euro.

– Vi hadde noen store innkjøp før krona falt, noe som betyr at vi kan holde prisene slik de var i 2019, og det  er jo bra! sier Rodriguez.

Under vår samtale kom en kunde innom og bestilte nytt stolpeløst rekkverk. Vedkommendevar meget godt fornøyd da han takket for handelen.

– Stort lager gir oss også muligheten til raskeleveringer avslutter Fermin Bjerke Rodriguez med.


Profilco AS

  Skjelfossveien 30, 1827 Ringvoll

  483 19 242

  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


 Her finner du oss


Klikk en emneknagg for å lese mer: