Gjennomføringsevne og leveringskvalitet fra kjøkkenleverandøren Byggmakker

OSLO: Gjennomføringsevne og leveringskvalitet gjør at Byggmakker Skattum vinner store kontrakter på levering av kjøkkenløsninger fra Norema.

Monteringen av 102 kjøkken i boligprosjektet Yes Heim er godt i gang, og prosjektleder Klaus Olav Dalen, selger Jabeen Safdar og KAM Edvin Granmark hos Byggmakker Skattum er fornøyd med prosjektet så langt.
Monteringen av 102 kjøkken i boligprosjektet Yes Heim er godt i gang, og prosjektleder Klaus Olav Dalen, selger Jabeen Safdar og KAM Edvin Granmark hos Byggmakker Skattum er fornøyd med prosjektet så langt.

Gjennomføringsevne og leveringskvalitet gjør at Byggmakker Skattum vinner store kontrakter på levering av kjøkkenløsninger fra Norema. I fjor åpnet de en av landets største Norema-avdeling på Brobekk. Her kan kundene velge mellom en rekke kjøkkentyper og tilpasse sine egne personlige ønsker og løsninger i et omfattende showrom.

- Byggmakker Skattum satser stort på kjøkken, og vi er svært fornøyd med den nye avdelingen. Vi har allerede fått mange gode tilbakemeldinger fra kundene. Vi er 16 ansatte som jobber med kjøkken, bad og garderobe hos oss, forteller Key account manager Edvin Granmark.

- Adkomsten til den nye butikken er unik. Det er enkelt å komme seg ditt med egen bil, buss, tog og t-bane, sier prosjektleder Klaus Olav Dalen.

Tegner løsninger

- Kundene er svært fornøyde med å kunne bli med til avdelingen for å plukke ut de løsningene de ønsker. Vi har tegnetime med kundene og finner de beste løsningene sammen, sier selger Jabeen Safdar.

Nytt kjøkken hver dag

Boligprosjektet Yes Heim på Jessheim er svært omfattende, og til det siste byggetrinnet vant Byggmakker Skattum kjøkken og garderobekontrakten. I slutten av februar startet monteringen av totalt 102 kjøkken av ulik størrelse. Nå er det full fart med ferdigstillelse av syv kjøkken i uken frem til juni.

- Samarbeidet med PEAB har startet veldig bra og vi gleder oss til fortsettelsen. PEAB er en proff aktør og har sentralavtale med Norema, slik at de kjenner våre produkter godt, sier Dalen.

Kvalitet i alle ledd

For Byggmakker Skattum er det viktig å levere kvalitet, og målet er 0-feil ved hver leveranse. Det er etablert gode rutiner for kvalitetskontroll, for å nå dette målet.

- Mange har kjøpt dyre leiligheter vil oppgradere kjøkkenet fra den standardløsningen som følger med. Da er det viktig at vi legger stor vekt på kvalitet i både materialer og utførelse av kjøkken og garderobene, selv i et marked som er mer presset enn på lenge. Vi har fått en rekke gode tilbakemeldinger fra kundene på dette. 


Byggmakker Skattum

Avd Brobekk

Haraldrudveien 5, Oslo
Tlf 24 04 56 00

www.skattum.no