Gunnar T. Høvik har realisert boligdrømmer i 45 år

SARPSBORG: Gjennom 45 år har byggmesterfirma Gunnar T. Høvik AS  vært en foretrukket utbygger og samarbeidspartner for en lang rekke private, profesjonelle og offentlige utbyggere.

Gjennom 45 år har byggmesterfirma Gunnar T. Høvik AS  vært en foretrukket utbygger og samarbeidspartner for en lang rekke private, profesjonelle og offentlige utbyggere.

Med sin brede erfaring, har de et solid grunnlag for å løse alle typer oppdrag. Gunnar T. Høvik AS er og  involvert i mange ulike eiendomsutviklingsprosjekter i distriktet, både i egen regi og for investorer.

– Vi etterstreber alltid å tilfredsstille kundens behov i størst mulig grad  i tråd med inngåtte avtaler om kvalitet, pris og framdrift, uansett oppdragets art eller størrelse. Det har vært vår leveregel gjennom alle år. Våre kunder og partnere vet de kan stole på oss, sier daglig leder Atle Høvik.

Bedriften har et bredt nettverk av seriøse lokale samarbeidspartnere for alle prosjektoppdrag og kan levere komplette løsninger innen både nybygg og rehabilitering, som gjør selve byggeprosessen betydelig enklere for deg som utbygger.

Oppfyller boligdrømmen

Gjennom alle år har Gunnar T. Høvik AS realisert boligdrømmer. Det er mange viktige beslutninger å ta underveis, og bedriften sørger for å guide deg gjennom hele prosessen: Tomtebefaring, valg av arkitekt, behovsanalyse, plantegninger, tilbud og kontrakt, byggesøknad og oppstartsmøte, byggemøter og overlevering.

Det er enkelt, effektivt og trygt!

Gunnar T. Høvik AS er også regionens Mesterhus-representant, landets største huskjede.  Du finner et bredt utvalg av konsepthusene i Mesterhuskatalogen, men det er fullt mulig å gjøre forandringer slik at din bolig blir skreddersydd dine egne ønsker og behov.

Bygger i egenregi

Gunnar T. Høvik AS har gjennom mange år utviklet tomteområder i egen regi, og kan vise til en rekke spennende prosjekter som spenner fra enkeltstående eneboliger til flere boliger og leiligheter på attraktive områder.

De utfører da alt arbeid fra start til ferdig produkt i samarbeid med reguleringsfirmaer, arkitekter, rådgivende ingeniører, geoteknikere og andre som er nødvendig for å få prosessen til å fungere for et optimalt sluttresultat.

– Gjennom å levere kvalitet over lang tid, har vi opparbeidet oss et godt renommé i markedet. Samtidig er det viktig å være i forkant av utvikling, demografi og trender. På den måten kan vi bygge etterspurte boliger der folk ønsker å bo.


Gunnar T. Høvik AS

Bjørnstadmyra 7
1712 Sarpsborg

69 10 25 50

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.