Haarberg har saget betong i 30 år

I år kan Haarberg Betongsaging feire 30 års virksomhet, men innehaveren lar neppe feiringen ta overhånd.

Per Haarberg startet med betongsaging i 1986. I år kan Haarberg Betongsaging feire 30 års virksomhet, men innehaveren lar neppe feiringen ta overhånd.

Haarberg Betongsaging har mange oppdrag og blir ofte spurt i prestisjetunge oppdrag som for eksempel når det skal sages i betong på slottet eller i Bjørvika. Kompetansen firmaet har opparbeidet seg er uvurdelig.

Operahuset i Bjørvika

På referanseliste står blant annet Operahuset i Bjørvika, Oslofjordtunnelen, Ormen Lange, Buskerud Sentralsykehus og Asker kulturhus, for å nevne noen. Haarberg har også mange oppdrag som krever det lille ekstra.

- Vi har en del oppdrag på verneverdige bygg. Det krever en del ekstra fordi det er flere hensyn å ta og det hviler et større ansvar på at det skal bli gjort på en skikkelig måte. Vi har blant annet gjort slike jobber på Akershus festning og Universitetsplassen.

- Har du sunn fornuft og er løsningsorientert så går det veldig greit, men det hjelper også med erfaring. Vi har vært borti det meste, sier Per Haarberg.

Fornuftig størrelse

Haarberg Betongsaging tar alle slags jobber og til daglig er det vanlig betongsaging og kjerneboring som står på agendaen. 

- Vi er seks som jobber ute og en som tar seg av det administrative. Som oftest er vi underentreprenør, men tar også oppdrag utover det. Er det større jobber så kan vi også håndtere det, smiler Haarberg som nå føler bedriften har en størrelse han er fornøyd med.

- Vi er cirka der vi skal være. Nå har vi god oversikt, men det kan være at vi justerer litt. På større jobber kan vi leie inn flere folk, det går fortsatt veldig bra, avslutter Per Haarberg.