Har vokst til markedsleder

SARPSBORG: Nå har Modulvegger Østfold AS også agentur på Eltete toalett- og dusjvegger for hele landet og ser for seg vekst på flere områder.

Modulvegger Østfold har fem prosjektledere i Sarpsborg, fra venstre Jon Westmark, Bjørn Begby, daglig leder Espen Johansen, Peter Elgbratt og Øivind Guttormsen.
Modulvegger Østfold har fem prosjektledere i Sarpsborg, fra venstre Jon Westmark, Bjørn Begby, daglig leder Espen Johansen, Peter Elgbratt og Øivind Guttormsen.

På kort tid har Modulvegger Østfold AS vokst til å bli markedsledende på himlinger og systeminnredninger i Østfold og Follo. Nå har de også agentur på Eltete toalett- og dusjvegger for hele landet og ser for seg vekst på flere områder.

På bare et år gikk virksomheten på Sørlie-Torget i Sarpsborg fra en omsetning på 31 millioner kroner til 47 millioner i 2018. Inneværende år ligger budsjettet på 41 millioner, men allerede nå tyder det meste på at det vil bli overgått med god margin. Fem prosjektledere og 15 faste montører har hendene fulle med prosjekter over hele Østfold og i søndre Akershus.

Betydelig aktivitet

– Vi samarbeider med de store entreprenørene i regionen som AF, Skanska og Betonmast og har fått mange store prosjekter innenfor offentlige bygg, som skoler og eldresentre. Det har ført til betydelig aktivitet og gode resultater, sier daglig leder og prosjektleder Espen Johansen i Modulvegger Østfold AS.

Han legger til at de er nødt til å leie inn eksterne montører i de mest travle periodene.

Ledende aktør

Modulvegger-gruppen består i dag av Modulvegger Oslo, Trondheim og Østfold AS samt Stavanger Bygg AS som systeminnredningsentreprenører og Modulvegger AS som produsent. Modulvegger Oslo AS har også distriktskontorer i Drammen og Jessheim. I tillegg samarbeider de med et veletablert forhandlernett i resten av landet. Produktene utvikles kontinuerlig og skal alltid være markedets beste på kvalitet, design og fleksibilitet. Dette gjør Modulvegger til en av de ledende aktørene i Norge innen fleksible vegger og himlinger.

Norske produkter

– Vi er stolte av å kunne produsere mange av våre løsninger ved vår egen fabrikk i Norge. Stadig flere legger vekt på norsk produksjon og vi bruker det aktivt i vår markedsføring. Vi kan levere egenproduserte glassfronter og alle systeminnredninger under himling fra egen fabrikk. Alt er fleksibelt og kan flyttes etter behov. Dessuten har trespiler blitt et relativt stort produkt, både til vegger og takkonstruksjoner. Løsningen reduserer lyd og gir et litt eksklusivt inntrykk.

En av de store fordelene med norsk produksjon er at vi kan være raskt på ballen og operere med korte leveringstider, noe som blir stadig viktigere i en hektisk hverdag, påpeker Johansen.

Nye agenturer

Modulvegger Østfold har overtatt flere agenturer, blant annet for Eltete som produserer toalettskillevegger og dusjskillevegger blant annet. Dette er store produkter i mange offentlige bygg.

Bedriften har også agenturet på foldevegger fra Trysil Byggprodukter.

– Vi leverer i tillegg flere produkter fra andre produsenter, men god kvalitet er en fellesnevner. Det gjelder også våre montører som trives med produktene og er gode kundebehandlere. De er vårt ansikt utad og gjør gjerne litt ekstra, sier Espen Johansen.


Modulvegger Østfold AS

Hundskinnveien 98
1711 Sarpsborg

400 01 758

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

www.modulvegger.noKlikk en emneknagg for å lese mer: