Høsten er en fin tid for asfaltering

MOSS: Ønsker du å asfaltere et tun, en vei, parkeringsplass eller gårdsplass, er det ingen grunn til å vente til våren!

Chris Dior Kabashi (t.v) blir ønsket velkommen på laget av daglig leder Øyvind Fridtjofsen. – Ved å styrke administrasjonen vil vi kunne drive enda mer effektiv i felten, sier de.

Har du ønske om å asfaltere et tun, en vei, parkeringsplass eller en gårdsplass, er det ingen grunn til å vente til våren. Areal Asfalt i Moss holder dampen oppe helt til desember måned, og kan love deg ny asfalt lenge før jul!

I tillegg til en effektiv maskinpark beregnet på større områder, har Areal Asfalt også spesialisert seg på håndlegging av asfalt til både private, bedrifter og borettslag på Østlandet. Selskapet utfører gjerne krevende asfaltjobber der fall og finish er avgjørende.

– Vi er fleksible og får jobben gjort som avtalt og til konkurransedyktige priser. Uansett om det er et lite eller stort oppdrag, har vi alltid fokus på å gjøre en best mulig jobb, sier daglig leder Øyvind Fridtjofsen.

– Er det ønskelig, ordner vi også graving og legger kantstein og varmekabler via håndplukkede samarbeidspartnere. På den måten får kunden kun en entreprenør å forholde seg til. Det er enkelt, effektivt og lønnsomt.

Fornøyde kunder

Selskapet ble etablert i 2013, og har på få år opparbeidet seg både en stor referanseliste og en solid plattform i markedet.

– Vi merker godt at vi er i ferd med å bli godt kjent ved at stadig flere tar kontakt med oss. Da har de gjerne fått anbefalinger av fornøyde kunde, sier han.

I tillegg blir de gjerne benyttet som underentreprenør av de store utbyggingsaktørene.

– En av våre store styrker, er at vi har en liten og flat organisasjon og kan snu oss raskt rundt ved behov. Det gjør både responstiden kortest mulig. 

Pent og vedlikeholdsfritt

Å legge asfalt er en god investering for uteområdet, og et rimelig alternativ for eksempel til å steinlegge. Med asfalt på gårdsplassen eller oppstillingsplassen for biler får du et tilnærmet vedlikeholdsfritt og slitesterkt dekke, det er lett å holde rent og løfter det estetiske rundt bygget.

Ønsker du rød asfalt, som en match til husets takstein, gir de gjerne en pris på det også! 

– Ta gjerne kontakt, så kommer vi for en uforpliktende befaring og gir et kostnadsoverslag. Mange blir positivt overrasket når de hører prisen, sier  Fridtjofsen.


– Velkommen på laget!

Areal Asfalt har styrket administrasjonen med Chris Dior Kabashi. Det skal bedre logistikken ytterligere og frigjøre ressurser for de ansatte ute i felten.

Areal Asfalt har i dag åtte ansatte, og nyansettelsen vil effektivisere driften ytterligere, til nytte for både ansatte og kunder. Han vil i stor grad stå for kundekontakten og vil også bidra til å utvikle bedriften ytterligere for å kunne stå mest mulig rustet i årene framover.

– Kanskje vi kan ta hånd om flere tjenester i egen regi, slik at vi har enda flere bein å stå på, sier han.

– Men vi har ikke noe ambisjon om å bli størst mulig, påpeker daglig leder Øyvind Fridtjofsen.

– Vårt fokus ligger utelukkende på å levere høy kvalitet på våre tjenester og drive en fornuftig og sunn butikk og arbeidsplass. Så får eventuell vekst komme naturlig.


Areal Asfalt

Jederveien 48
1512 Moss

415 78 666

www.arealasfalt.no