Ingeniørtjenester og geomatikk til anleggsbransjen

PAS Ingeniører i Sarpsborg har spisskompetanse på geomatikk og har evnen til å sette seg inn i kontrakten mellom entreprenør og byggherre.

PAS Ingeniører har spisskompetanse på geomatikk, der de måler og dokumenterer med blant annet gps og droner.

En viktig del av en stikningsleders oppgaver er å sette seg inn i kontrakten mellom entreprenør og byggherre, ta seg av dataflyten og følge opp krav til dokumentasjon. PAS Ingeniører har i tillegg spisskompetanse på geomatikk. En kombinasjon til stor fordel for entreprenører.

PAS ingeniører tilbyr tjenester til privat og offentlig sektor innen bygg- og anleggsvirksomhet, for både entreprenør- og byggherre.

- Vi  har spisskompetanse på stikningsledelse, kontraktsoppfølging, mengdeberegning, datahåndtering/dataflyt, geometrisk dokumentasjon og NVDB/FKB. Vi er fleksible og tar gjerne på oss oppdrag innen prosjekt- eller byggeledelse. Med bred kompetanse innen anleggsdrift i tillegg til vår kjerneaktivitet som er geomatikk sikrer du deg en trygg og pålitelig oppdragstaker, forklarer Thormod Aasgaard, ingeniør og styreleder i PAS Ingeniører AS.

Dokumentasjon og dataflyt

De startet med to ansatte i 2005, og har nå vokst til 10 som tar oppdrag over hele landet, men primært på Østlandet.

- Vi jobber mye digitalt, som gjør at det spiller lite rolle hvor oppdraget er. Mye av det vi gjør handler om kontraktsoppfølging, hovedsakelig mot anlegg, va, vei og jernbane.Og ikke minst det vi har spisskompetanse på; geomatikk, der vi måler og dokumenterer med blant annet gps og droner. Det handler om store mengder dokumentasjon og dataflyt, noe vi spesialiserer oss på.

Stadig endringer

Store veiprosjekter har strenge krav til dokumentasjon, med to standarder man må kjenne godt til; Statens vegvesens prosesskode og Norsk Standard (NS).

Anleggsbransjen er jo stadig i utvikling - dataformater, digitalisering og stadig nye kontraktsformer, lover og regler. Vi jobber med dette hver dag, med lang og bred kompetanse. Vi er alltid oppdatert, som gjør oss i stand til å bistå entreprenører og byggherrer, som har mer enn nok annet å gjøre.

Sarpsborg og Vestby

Med kontorer i Sarpsborg og på Vestby har de kort vei til store deler av Østlandet, der de har mange prosjekter i gang;

- Ja, nå er vi blant annet med på Follobanen, flere parseller på E18 mot Sørlandet, den nye brua over E6 ved Årum, det nye regjeringskvartalet, vannforsyningsanlegg til Ski, E39 i Mandal, og flere E6-prosjekter.


PAS Ingeniører AS

  Klokkergårdveien 16, 1711 Sarpsborg

  Verpetveien 48, 1543 Vestby

  954 10 161

  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  www.pas-as.no

{/show}