Landets ledende har sterk posisjon i Østfold

MOSS: K. Bull AS er landets ledende aktør innen betongtjenester som mobilkraner, kranbiler og tårnkraner.

Glenn Trandum og Kent Bull foran både det splitter nye bygget på Kjeller og med den nye treakslede betongpumpen, som per i dag er Norges største.
Glenn Trandum og Kent Bull foran både det splitter nye bygget på Kjeller og med den nye treakslede betongpumpen, som per i dag er Norges største.

K. Bull AS er landets ledende aktør innen betongtjenester som mobilkraner, kranbiler og tårnkraner.

Nå tenker de grønt når de nå fornyer og øker den allerede store maskinparken med en elektrisk betongpumpe.

Store i Østfold

Firmaet er totalleverandør til bygg- og anleggsbransjen. Med over 35 års erfaring har de opparbeidet seg en unik kompetanse i bransjen, med en enestående maskinpark som gir kundene både trygghet og leveringssikkerhet.

Bedriften satser tungt i Østfold og Follo, og har egen avdeling i Moss for å ha nærhet til kundene. De har mange store kunder, og er synlig på mange av distriktets prosjekter. I 2018 regner de med å omsette for 250 millioner og er i overkant av 100 ansatte totalt.

– Østfold og Follo er viktig for oss, med mange eksisterende kunder, og vi satser på å få enda flere. Vi gjorde blant annet alt av betongpumping på det nye, store sentralsykehuset i Sarpsborg, fra magring til gulvstøp og vegger. På RV 110 mellom Ørebekk og Simo i Fredrikstad har vi gjort alt av pumping, støttemurer, kulverter og undervannsstøp for peler til ny bro, og vært med på byggingen av nytt resirkuleringsanlegg for Norsk Gjenvinning med Backe Østfold AS, der vi har gjort all pumping, store dekker på grunn, og 12 meter høye vegger støpt med SKB-betong, forklarer Glenn Trandum, salgs- og markedssjef i K. Bull AS.

I tillegg har de levert til Seafood Øra (et nytt, landbasert oppdrettsanlegg for laks), Politiets nasjonale beredskapssenter på Taraldrud for Skanska, og gjort all betongpumping, broer, undervannsstøp, pelestøp og kulverter på E18 for NCC.

Stor maskinpar

K. Bull jobber mot bedrifts- og privatmarkedet, med oppdrag i alle størrelser.

– Vi har Norges største utvalg av betongpumper, med alt fra pumpemiksere til tårnlengde opp til 53 meter. Totalt disponerer vi 35 betongpumper, sier Glenn Trandum.

– Totalt består utleieparken av rundt 100 maskiner. Vi har Altikrans tårnkraner med opp til 40 tonns løftekapasitet, K. Bulls kranbiler og mobilkraner med løftekapasitet opp til 220 tonn. Til sammen er vår maskinpark enestående i bransjen, og vi både investerer i og fornyer den jevnlig. Dette gir en allsidighet og leveringstrygghet som vi vet kundene vektlegger, fortsetter Kent Bull, daglig leder, K. Bull AS.

Norges største

Det aller nyeste tilskuddet i maskinparken er Norges største treakslet betongpumpe.

– Her, hør når jeg banker på den. Den er laget av karbon, og superlett i forhold til andre bommer, som er laget av metall. Dette gjør maskinen mer kompakt og gir en lavere totalvekt, utdyper Trandum.

Tenker grønt

Det stilles stadig strengere krav til bransjen, med økende fokus på miljø. Som en følge av dette har bedriften nå i bestilling en hybrid-betongpumpe, noe som gir dem muligheten til å levere betongpumping drevet av strøm.

– Vi ønsker å imøtekomme de forventede kravene om fossilfrie utslipp på byggeplasser, og hjelpe våre oppdragsgivere til en grønnere hverdag og sunnere arbeidsforhold. Vi er de eneste i Norge som kan tilby dette, avslutter daglig leder.

K. Bull AS er sammen med Altikran AS og K. Bull Betongpumping AS en del av K. Bull Holding AS. De tre selskapene utgjør sammen en totalleverandør med kun ett kontaktpunkt. De har mange store oppdragsgivere, og har levert til prosjekter som Operaen, Munch-museet, Regjeringskvartalet og Nasjonalmuseet.


K.Bull AS, avd. Østfold

Årvollskogen 95
Moss

69 26 09 70

www.kbull.no