Ledende i Østfold på betongpumping etter to års drift

AS Betongpumping har virkelig befestet posisjonen som en ledende aktør i sin bransje. Nå ekspanderer de ytterligere med en ny bil, etter å ha lyttet til kundenes behov.

Her ser du en av  AS Betongpumping sine 46 metere  i aksjon i Verksbyen i Fredrikstad, der det støpes 1.600 kvadratmeter gulv. Norbetong i bakgrunnen forsyner med betong.
Her ser du en av AS Betongpumping sine 46 metere i aksjon i Verksbyen i Fredrikstad, der det støpes 1.600 kvadratmeter gulv. Norbetong i bakgrunnen forsyner med betong.

AS Betongpumping har virkelig befestet posisjonen som en ledende aktør i sin bransje. Nå ekspanderer de ytterligere med en ny bil, etter å ha lyttet til kundenes behov.

For 2020 er de godt i gang med gode ordrereserver. Skulle det knipe hiver selv ledelsen seg i betongpumpebilen, for at logistikken alltid skal gå som på skinner. 

Arne Petter Holmen og Mats Stene har, siden de startet AS Betongpumping før sommeren i 2018, hatt en eventyrlig fremgang. Omsetningsbudsjettet for det første hele driftsåret 2019 på 20 millioner endte opp med nesten 29 milioner. Under et år etter at de startet opp i Moss, hadde de vokst seg for store for lokalene, og flyttet til Våler våren 2019, der de nå leier lokaler av Asfaltremix. De er strålende fornøyd og takknemlig for den gode naboen.

Gode samarbeid til fordel for kunden

Med over 100 års erfaring i bransjen seg i mellom har de 14 ansatte et stort nettverk og et meget godt renommé i bransjen. Det viser blant annet deres tette samarbeid med NorBetong Østfold, der tilfredsheten er gjensidig mellom partene.

– Vi har hatt et fantastisk samarbeid med NorBetong helt siden starten. Det skaper lønnsomhet for kunden, med korte leveringstider og jobber som gjøres unna raskt og effektivt forklarer Arne Petter  Holmen.

Også salgsleder i NorBetong, Thor Bjerge, er fornøyd.

– Vi har jobbet sammen gjennom forskjellige settinger i over 20 år og kjenner hverandres behov, og ikke minst kundens forventninger. Dette samarbeidet er problemfritt; de er punktlige og vi kjenner både sjåfører og administrasjon godt. Arne Petter Holmen sitter dessuten på en unik erfaring og kunnskap når det kommer til løsninger for å få pumpet betongen dit vi ønsker. Sammen får vi til det meste, roser Bjerge.

57 meters tårnpumpe

Da de startet opp gjorde de en betydelig investering og kjøpte inn 11 maskiner, fra slangepumpe og opp til 46 meters tårnpumper. Nå kommer den 12. maskinen, en tårnpumpe på 57  meter.

– Med denne nye blir vi, så vidt vi vet, de eneste på Østlandet som kan tilby 57 meters rekkevidde med betongpumpe. Det finnes én til i landet, men den opererer ikke i vårt distrikt. Bilen kommer i månedsskiftet juni/juli og vil ha mulighet for at sjåføren kan overnatte i bilen, slik at den kan brukes også på oppdrag lenger unna. Som alltid vil den kjøres og opereres av en sjåfør med lang erfaring og stor kompetanse på feltet, noe alle våre sjåfører har.

Viktig å ta godt vare på ansatte

De trives godt i de nye lokalene i Våler, og føler at de her er bedre i stand til å ta vare på både ansatte og bilparken, som betyr mye for dem.

– Her er lokalene tilpasset oss, med både vaskehall og verksted, i tillegg til fine lokaler tilrettelagt for de ansatte. Vi har et godt rykte i bransjen, ikke minst fordi vi er nøye på at alle våre ansatte skal ha det bra.

Nå har de også ansatt Rannveig Haarsaker, som har som oppgave å fakturere i tillegg til booking og HMS. Det forenkler i en travel arbeidsdag der alle på huset er opptatt, og bidrar til at de fremdeles har kapasitet til å ta på seg flere store og små oppdrag.
Klikk en emneknagg for å lese mer: