Leverer VVS til storstua i Halden

F. Jørgensen AS leverer alt av VVS-installasjoner til tidligere Halden storsenter. Da er det godt å ha 90 års erfaring.

Anders Furuvarp og Cato Nordeng fra F. Jørgensen AS Comfort, midt inne i Halden Storsenter, der de står for vvs-løsninger.

Tekniske løsninger i et eksisterende bygg byr på mange utfordringer. I et nybygg legges det til rette for det, mens her må man tilpasse seg gammelt bygg. Da er det bra med over 90 års kompetanse.

F.Jørgensen A/S er en rørleggerbedrift i Halden med lange tradisjoner i det norske markedet. De leverer rørleggertjenester av høy kvalitet i Halden, Aremark og omegn.

- Vi leverer alt innen vvs til industrien. I det nye storsenteret bistår vi med alt av varme, kjøling, sanitær og sprinkling. Det er en stor utfordring å legge opp tekniske løsninger i eksisterende byggmasse, langt enklere i nybygg. Samtidig er det veldig lærerikt, ikke minst å jobbe så tett på alle de andre fagruppene. Her trives vi godt, forklarer prosjektleder Anders Furuvarp i F- Jørgensen AS mens vi står midt inne i skallet av det som blir det nye Halden Storsenter når det står ferdig i høst.

Gammelt firma med høy kompetanse

Med historie helt tilbake til 1930 sitter rørleggerbedriften på stor og bred kompetanse, oppdatert til dagens krav. De tar på seg alle oppgaver i en våtromsprosess.

- Vi jobber innen alle arbeidsområder, fra tungindustri til private hjem. Vi leverer blant annet til Nexans. Samtidig gjør vi alt fra å totalrenovere bad til graving, høytrykksspyling, tv-inspeksjon, rehabilitering og installering av varmepumpe. I alle ledd er kompetansen høy, samtidig som vi samarbeider tett med andre bedrifter.

Løsningsorientert i et vanskelig år

Haldenbedriften har opparbeidet seg et godt omdømme langt utenfor egen bygrense og er opptatt av tett kundekontakt, der kunden kun skal forholde seg til en kontaktperson. De har et godt arbeidsmiljø, og finner raskt løsninger på utfordringer som oppstår.

- Vi har noen ansatte som tidligere pendlet til Sverige. Det ble vanskelig da pandemien kom. Det løste vi ved å skaffe dem leilighet her i Halden. Da grensen åpnet igjen, flyttet de hjem igjen til familien. Men vil fortsette å jobbe her, for her stiller vi opp for hverandre, smiler Furuvarp. Han legger ikke skjul på at det er hektiske dager med mange problemer som må løses underveis, og en klokke som alltid tikker mot en ferdigstillelse planlagt i uke 40.


Comfort F. Jørgensen AS 

Jernbanegata 10, 1767 Halden

  Vakt: 69 17 86 10

  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  www.comfortjorgensen.no

{/show}