Mesterbygg Sarpsborg leverer moderne næringsbygg

Siden oppstarten på midten av 2000-tallet har Mesterbygg Sarpsborg utviklet sin virksomhet i takt med antall fornøyde kunder. Med gode håndverkere og stødig prosjektledelse har de økt både omsetning, kompetanse og tjenestetilbud.

Bas Andreas Berg foran fasaden ut mot riksvei 22; denne fasaden skal bekles med glass.
Bas Andreas Berg foran fasaden ut mot riksvei 22; denne fasaden skal bekles med glass.

Siden oppstarten på midten av 2000-tallet har Mesterbygg Sarpsborg utviklet sin virksomhet i takt med antall fornøyde kunder. Med gode håndverkere og stødig prosjektledelse har de økt både omsetning, kompetanse og tjenestetilbud.

I sine lokaler på Hasle Trafo sitter administrasjonen i Mesterbygg Sarpsborg AS med oversikt over det som har utviklet seg videre fra et rent tømrerfirma til å bli et entreprenørfirma.

– Per dags dato er rundt 75 prosent av vår omsetning knyttet til næringsbygg og profesjonelle byggherrer, men også private utbyggere. Mesterbygg Sarpsborg påtar seg alle typer oppdrag hovedsakelig i gamle Østfold-området.

Bygger stort, steg for steg

Prosjektansvarlig Gunnar Stabæk forteller om en ambisiøs og tydelig entreprenørvirksomhet.

Dette er i hovedsak entreprenørrettede prosjekter, igjennom rammeavtaler med store aktører som Forsvarsbygg, Rygge, Råde og Moss kommune.

– Alle typer næringsbygg, lagerbygg  og mindre enkeltstående prosjekter er også en del av det som inngår i hva som utføres av Mesterbygg Sarpsborg, forteller han.

Firmaet, som tidligere hadde lokaler på Nordbyveien 2 på Hafslundsøy, har utviklet sin drift og profilering til å handle om mer enn tømrerarbeid. I disse dager er de hovedentreprenør på prosjektet Hevingen 2 i Sarpsborg. Dette er et næringsbygg påstartet i august 2020, rett ved riksvei 22 mot Rakkestad.

– Dette er et prosjekt i tråd med vår profil og kompetanse, sier Stabæk, og utdyper:

– Vi er en totalentreprenør, det vil si at vi har kompetanse til å levere totalentreprisemodeller, tjenester fra tomt til nøkkelen i døra. Vår målgruppe er i hovedsak profesjonelle utbyggere. 

Alltid lokal tilhørighet

Hevingen 2-prosjektet blir utført som en hovedentreprise av Mesterbygg Sarpsborg, og det er i stor grad engasjert lokale underleverandører. At det velges lokale underentreprenører er et bevisst valg med flere årsaker.

– For det første gir det prosjektet den lokale forankringen vi ønsker. I tillegg sikrer det trygge og gode leveranser da dette er leverandører de samarbeidet mye med, og har god kjennskap til.

Blant liknende prosjekter som Hevingen 2, kan nevnes kontor- og selskapslokalet Festiviteten, næringsbygget Iseveien senter og fasadearbeid på Klokkerjordet borettslag, alle i Sarpsborg.

De tar også prosjekter i mindre skala, med en helt annet profil.

– Vi har gjennomført restaureringsprosjekter i samarbeid med Riksantikvaren, og til museer i Sarpsborg og Fredriksten i Halden. Det er gøy å nevne, selv om det ikke er vår hovedvirksomhet. Vår serviceavdeling tar seg av dette, kombinert med andre små håndverksoppdrag, forteller Stabæk avslutningsvis.


Mesterbygg Sarpsborg AS

  Hasle Trafo 35, 1734 Hafslundsøy

  69 15 80 40

  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  www.mesterbygg.no

{/show}