Mesterkjøkken gir utbyggerne økt lønnsomhet

70 prosent av kundene til Mesterkjøkken er byggmestere, entreprenører og eiendomsutviklere. Resten er privatkunder.

Med moderne maskinpark har Mesterkjøkken økt produksjonskapasiteten og har plass til flere kunder uten at det går ut over kvalitet og leveringstider. Bedriften har også grønn profil i fabrikken, som reduserer kundenes totale klimaavtrykk. - Vårt genuine ønske er å bidra til økt lønnsomhet for entreprenører og utbyggere, sier daglig leder Pål Roar Dahlman.

70 prosent av kundene til Mesterkjøkken er byggmestere, entreprenører og eiendomsutviklere. Resten er privatkunder. Og stadig flere ser verdien i å inngå avtale med den Halden-baserte bedriften om leveranser av komplette kjøkken, samt møbler, garderober, skranker, spesialinnredninger og komponenter til byggets øvrige rom.

Hva er det som gjør nettopp Mesterkjøkken til en så attraktiv partner?

Vi lar spørsmålet gå til Robin Pedersen, kalkulasjonsleder hos Øst AS - en ledende entreprenør i nedslagsområdet Østfold, Søndre del av Akershus samt nordre Bohuslän, og som har Veidekke på eiersiden. Han sier følgende:

- Øst AS har jobbet med Mesterkjøkken på mange bolig- og næringsprosjekter.  Siste prosjekt var Skofabrikken i Halden, hvor Mesterkjøkken leverte flere personalkjøkken, garderobeløsninger, arbeidsbenker mm. Vi har et godt samarbeid på våre prosjekter, og det er god oppfølging fra deres side. Det er en stor fordel å jobbe med en lokal aktør som er godt kjent i markedet i området og opptatt av å møte lokalmiljøets forventninger. Fordelen med lokal produksjon er at vi slipper å vente mange uker på reservedeler og erstatning av varer om uhellet er ute. Mesterkjøkken er opptatt av kvalitet og fornøyde kunder, og det er også inntrykket vi sitter igjen med.

En sterk merkevare

Mesterkjøkken har produsert og solgt egne kjøkken og møbler siden 2007 fra sine lokaler i Halden, og har bygd en sterk merkevare som profesjonelle utbyggere har trukket til sitt bryst. Suksessen ligger i høy kvalitet på produktene, leveranser til avtalt tid og god service, sier daglig leder og gründer Pål Roar Dahlman.

- Vi produserer i egen fabrikk og har mulighet til å sitte på et stort lagervolum. Det gjør at vi kan være kundens lager og serve dem etter behov. I tillegg har vi selv hånd om både transport og montering, som gir raske responstider. Skulle eksempelvis en front eller en benkeplate bli skadet under transport eller av ander årsaker, kan sjåføren kjapt hente en ny på lager. Eller vi produserer en ny i løpet av et par, tre timer om det er lagervare.

Mange leilighetsbygg selges med tilvalgsmuligheter, og med Mesterkjøkken som leverandør tar selskapet seg også av denne prosessen for utbyggeren - både ved å ta i mot sluttbruker i butikken og håndtere og formidle bestillingene.

- Vi vet hvor presset entreprenørene er på tid i en byggeprosess, og at effektivitet går rett på bunnlinja. Vi har et genuint ønske om å bidra til å skape økt lønnsomhet for våre samarbeidspartnere, understreker Dahlman.

Mesterkjøkken har i løpet av sine 15 år ikke har mistet en eneste næringskunde. Det er det beste beviset på at produsenten faktisk klarer å etterleve sine egne, skyhøye kvalitetskrav.  

- At vi får så mange gode tilbakemeldinger, gjør oss motiverte til å stå på og prestere enda høyere. Vi har en klar målsetting om at Mesterkjøkken skal bli en kjent produsent over hele landet og ta opp konkurransen med de etablerte aktørene.

Kontinuerlig utvikling 

Som en viktig del av veksten har bedriften kontinuerlig fokus på produktutvikling og fornying av maskinparken. I fjor ble det investert ytterligere i høyteknologi, og Mesterkjøkken er en av få produsenter i landet som smelter kantlister til platene med varmluft framfor å lime. Det gir en enda bedre finish ved at overgangen mellom plate og kantlist blir usynlig. Kantlisten blir også 100% vannfast festet, som er en spesielt stor fordel for baderomsmøbler som står i et fuktig miljø.

Den økende ordretilgangen har også gjort tiden moden for videre ekspansjon, og den lokale kjøkken-og møbelprodusenten har åpnet butikk og lager i Moss, og er nå i gang med å etablere seg i Sarpsborg. 

- Vi ønsker nærhet til våre kunder, og med lager på flere lokasjoner kan vi opprettholde rakest mulig responstid i hele regionen, sier Dahlman - og ønsker alle som er i gang med eller planlegger et byggeprosjekt hjertelig velkommen til en prat.

Det kan være starten på et svært lønnsomt samarbeid!

Fakta:

* Egen fabrikk i Halden

* Stort lager i Halden og Moss

* Showroom i Halden, Moss og Sarpsborg

* Raske leveringer

* God service

* Kvalitetsprodukter

* Konkurransedyktig pris

* Tar hånd om tilvalgsprosessen


 Mesterkjøkken AS

  Skolegata 37, 1792 Tistedal

  69 17 70 92Telefonnummer

  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  www.mesterkjokken.no


 Her finner du oss


Klikk en emneknagg for å lese mer: