Modus-konseptet gir fleksible løsninger

Moelven Modus gir deg fleksible løsninger og god økonomi på lang sikt.

- Det er økonomisk fordelaktig å samarbeide med oss, sier avdelingsleder Vidar Johannessen hos Moelven Modus i Drammen. Her står han i næringsbygget Papirbredden 3 i Drammen.

Moelven Modus gir deg fleksible løsninger og god økonomi på lang sikt. Modus-konseptet gir deg vegger som kan flyttes og gjenbrukes etter behov, uten konsekvenser for gulv og tak.

Modus-konseptet er bygging med fleksible veggsystemer mellom to gjennomgående plan – tak og gulv, og er optimalt med tanke på byggetid, tilgang for andre håndverkere, fleksibilitet og pris.

- Vi har behovsprøvde løsninger som fungerer i praksis. Moelven Modus skiller seg fra de fleste konkurrenter ved at de har kontroll over produktene gjennom hele verdikjeden. Helt fra planlegging av nye produkter, via produksjon til levering og montering får du kvalitet. Rådgivning, prosjektering, prosjektledelse, logistikk, montering og service.

- Modus-metoden innebærer at vi bygger industrielt og med systeminnredning og gjør at du kan bygge om, flytte vegger utvide kontorer og gjennomføre kreative løsninger også etter montering.

Optimalt

- Modus-konseptet er optimalt med tanke på byggetid og tilkomst for andre fag, som elektrikere og rørleggere. Dette gir bedre flyt i byggeprosessen og er en løsning som gir deg mange muligheter i ettertid, uten at dine fremtidige omgjøringsbehov berører verken tak eller gulv, sier avdelingsleder Vidar Johannessen ved Moelven Modus i Drammen.

Han legger til at deres salgskonsulenter må være inne i prosjektet i en tidlig fase i byggeprosjektet for å kunne gjennomføre så fleksible løsninger.

- Vi vet at behov endrer seg over tid, og at det kan bety store inngrep i kontorene når de skal gjøres om. Derfor ønsker vi å komme inn så tidlig som mulig for å kunne levere optimale løsninger, sier Johannessen.

Samspill og dialog

Salgskontoret i Drammen har hele Buskerud som sitt nærområde, men avdelingen dekker også markedsområdene Vestfold og Telemark. De opplever at stadig flere oppdragsgivere etterspør godt lydisolerte løsninger.

- Det er et område Moelven Modus er spesielt sterke på. Vi ivaretar alle krav til lydisolering og tilpasser dette til alle løsninger ved å ha en aktiv dialog som avdekker behovet til kunden. Vi tilbyr arkitekttjenester og har salgskonsulenter som er gode på å forklare kunden våre forslag til løsninger gjennom bruk av 3D-modeller. Gjennom samspill og dialog finner vi alltid løsninger enten det dreier seg om nybygg eller rehabilitering, sier Vidar Johannessen.

Dette er Moelven Modus:

• Nordens ledende produsent og leverandør av fleksible romløsninger for næringsbygg

• Desentralisert organisasjon som gir nærhet til kunder på 21 steder i Norge og Sverige

• Cirka 300 egne ansatte montører som sikrer riktig kvalitet på utførelsen

Referanseprosjekter:

• Statens Kartverk – Hønefoss

• Asker Panorama – Asker

• Øvre Torg – Sandvika

• Papirbredden 3 – Drammen

• Kongsberg Teknologipark - Kongsberg