Nå har Bravida flyttet inn i Hydrogenfabrikken

FREDRIKSTAD: Bravida har flyttet fra Wilbergjordet til Øra, hvor de har fått egen hall med god plass til driftsavdelingen.

Bravida har flyttet fra Wilbergjordet til nyoppussede lokaler på Øra i Fredrikstad, der de har god plass med egen hall der driftsavdelingen kan boltre seg. Herfra leverer de, som eneste i Østfold, en totalpakke av tekniske tjenester.

1. mars kunne Bent Lislerud og Bjørn Karl Ovesen i Bravida Fredrikstad stolt vise frem de flotte, nye lokalene i den ærverdige Hydrogenfabrikken som tidligere var en del av Denofa og byens industrihistorie. Den høytidelige åpningen ble utført av administrerende direktør Tore Bakke i Bravida Norge.

- Dette er et flott bygg, med stor takhøyde på flere enn én måte. Vi jobber jo i en veldig flat struktur der det er stor åpenhet for alles innspill. Mange bekymrer seg over at utviklingen sørger for at mange arbeidsplasser forsvinner, uten å se hvor mange nye den også skaper. Som her.

Fornøyd med nye leietakere

Lokalene eies av Fredrikstad Innovasjonspark, der Christian Walter er styreleder. Også han var med på åpningen, der han uttrykte sin tilfredshet med de nye leietakerne.

- Vi er veldig glad for endelig å ha dere på plass. Så mange har det aldri vært her. Hundre mennesker inn er bra for hele området og det støtter oppunder hva Bakke sa om utvikling og nye arbeidsplasser.

Komplette løsninger

Bravida Fredrikstad leverer komplette løsninger for lys, kraft, varme og intelligente bygningsinstallasjoner, ofte i kombinasjon. Samtidig er de en ledende leverandør av installasjons- og servicetjenester innen alt av rør, klima, sikkerhet, lås og beslag.

- Det er mange som ser fordelen av å ha en aktør på alt det tekniske, som vi er. Vi ser helheten og samspillet mellom de forskjellige faggruppene. Vi er de eneste i Østfold som dekker alle disse fagene.

Lokal aktør - nasjonal leverandør

Bravida Fredrikstad har dyktige ingeniører og fagmedarbeidere i alle ledd som forstår kundenes behov og krav. Nærhet til kundene er viktig for å ivareta dette.

- Vi hadde allerede et godt samarbeid med Øra Industripark lenge før vi flyttet hit. Nå er veien enda kortere, og her ute kommer det stadig nye bedrifter til. Med 100 ansatte og 60 servicebiler vokste vi etterhvert ut av de gamle lokalene på Wilbergjordet. Nå har vi god plass, med vekstmuligheter. I tillegg har teknikerne fått en egen vognhall med god plass, der det er god plass til å utføre tekniske utbedringer.

Bravida Fredrikstads ønske om å være lokal var også tydelig i hvordan de hadde tatt med det nærliggende næringslivet på selve åpningsdagen. Det ble servert kaffe fra Øst Kaffebrenneri, benyttet trykksaker fra Presserommet og utlevert "goodie-bags" fra både disse og Nøisom Craftbeer til alle som kom og feiret med dem. Et eksempel til etterfølgelse.

  • Bravida Fredrikstad har rundt 100 ansatte og omsatte for 150 millioner i 2018
  • Bravida Norge finnes på rundt 30 steder i Norge med 3.000 ansatte og er en del av et nordiske selskap med totalt 11.000 ansatte og 18 milliarder i omsetning årlig

Bravida Fredrikstad

Øraveien 2
Gamle Fredrikstad

69 35 94 00

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

www.bravida.no