Nisjebutikk med alt for tak

I år feirer Gunvaldsen & Sønn 60 år i takbransjen og kan tilby markedet stor kunnskap og alt du trenger for å legge et tak, enten du er privatperson eller entreprenør.

André, Terje, Jørgen og Martin ønsker deg velkommen til butikken på Kråkstad, og tar gjerne en prat om tak.
André, Terje, Jørgen og Martin ønsker deg velkommen til butikken på Kråkstad, og tar gjerne en prat om tak.

I år feirer Gunvaldsen & Sønn 60 år i takbransjen, og kan tilby markedet stor kunnskap og alt du trenger for å legge et tak, enten du er privatperson eller entreprenør. De har både fysisk butikk og nettbutikk. De tilbyr dessuten noe få andre kan matche: Beslag på en dag.

Faren startet det hele i 1960, og sønnen Ole Martin Gunvaldsen vokste nærmest opp i blikkenslagerbutikken. I 2000 tok han over, og begynte i det små, men i 2013 flyttet han hele forretningen fra Hobøl til Kråkstad, utvidet driften, ansatte flere og begynte å vokse. Tre gasellepriser på veggen og en omsetning på 14 millioner i fjor er et godt bevis på vekst og profesjonalitet.

Nettbutikk, fysisk butikk, verksted

Nå er de sju ansatte og har hatt egen takbutikk - takshop.no - siden 2014. En nisjebutikk med alt til tak for både selvbyggere og entreprenører.

- Vi er en spesialbutikk der du får alt du trenger til å legge tak selv, enten du er fagmann eller privatperson. Her får du kjøpt av fagmenn som har lagt tak selv med stor kompetanse på feltet. Her kjøper du trygt og får kunnskap på kjøpet. Det vi ikke har, skaffer vi. I tillegg til nettbutikk har vi også en fysisk butikk der du kan komme og prate og se. Med eget verksted som tilpasser og lager det du trenger, forklarer Ole Martin Gunvaldsen, daglig leder og eier.

De produserer beslag, takhatter og pipebeslag som er skreddersydd til taket og monterer dette fagmessig. I tillegg monterer de snøfangere, takstiger, takrenner og spesialbeslag, samt innvendige beslagsarbeider.


Artikkelen fortsetter under bildet


Beslag på en dag

I både nettbutikk og i den fysiske butikken får du alt av nødvendig festematriell og verktøy. De lagerfører en rekke standard beslag til tak, vegg og vinduer i sort og hvit farge, og har et stort utvalg av plater på lager i lakkert, plastbelagt og galvanisert stål i en rekke farger og tykkelser i tillegg til stål, jern, aluminium, dørkeplater, kobber, messing, sink, rustfritt, syrefast og perforerte plater.

På verkstedet produseres alle typer beslag og profiler etter mål og du blir veiledet angående monteringen, samt at de produserer takhatter, ovnsplater og ulike profiler.

- Vår tjeneste “Beslag på en dag” innebærer at vi produserer mindre serier beslag til neste dag ved innlevering av mål før klokken 12.00. Ferdigproduserte beslag kan hentes hos oss eller bli levert. Dette vet vi er en ettertraktet og unik tjeneste i markedet som mange av kundene våre setter pris på. Det er ikke mange andre som har leveringsgaranti med så kort ventetid.

Tradisjonsyrke

Gunvaldsen & Sønn har 60-års jubileum i år i et tradisjonsbransje med alt for liten rekruttering. Det ønsker blikkenslageren å gjøre noe med. Selv er de lærlingbedrift og ønsker flere inn i bransjen.

- Dette er et flott og variert yrke der ingen dager er like. Vi jobber ute på tak, inne på verksted, ute hos kunde og tar mål, og i butikken og gir råd. Et yrke som er litt beslektet med smedyrket. Jeg oppfordrer interesserte til å sjekke nettstedet bliblikkenslager.no. Dette er et yrke for deg som ikke liker å sitte stille hele dagen og som liker å skape noe med egne hender!


Gunvaldsen & Sønn AS

Dampsagveien 10
1408 Kråkstad

64 88 99 00

Salg: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Montasje: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Salg: www.takshop.no
Montasje: www.blikkenslagerfollo.noKlikk en emneknagg for å lese mer: