Norges største glass- og fasadeentreprenør

GlassTeam har gått sammen med H-produkter for å gi Norge det beste innen glass- og aluminiumsfasader, vedlikeholdsfrie PVC-vinduer og dører, og det lekreste av blant annet glassinteriør og rekkverk til næringsliv og private.

GlassTeam har gått sammen med H-produkter for å gi Norge det beste innen glass- og aluminiumsfasader, vedlikeholdsfrie PVC-vinduer og dører, og det lekreste av blant annet glassinteriør og rekkverk til næringsliv og private.

GlassTeam AS ble i august kjøpt opp av H-produkter AS. H-produkter har fra før glass- og fasadeentreprenøren Valumin, og sammen med GlassTeam blir de den største glass- og fasadeentreprenøren i Norge, med hvert sitt geografiske nedslagsfelt; Valumin opererer hovedsakelig i Vest- og Midt-Norge, mens GlassTeam fortsetter på Østlandet der de de har etablert en solid posisjon. H-produkter produserer og selger også vedlikeholdsfrie pvc vinduer og dører gjennom H-vinduet, og GlassTeam vil nå også kunne tilby disse i sitt marked.

Sterkere og større sammen

Sammen blir de både større og sterkere, uten at kundene vil merke forskjell annet enn at de nå også vil få tilgang til H-vinduet, som nå er modernisert og produseres i PVC.

– Vi er svært fornøyd med å få H-produkter inn som ny eier av GlassTeam. H-produkter er en del av Flakk-Gruppen og driver innenfor samme bransje og har mange likhetstrekk med oss. Geografisk er vi gunstig plassert i forhold til hverandre og ser store synergimuligheter i et tettere samarbeid og eierskap, noe som også vil komme kundene til gode. Det er også viktig for oss å få inn en eier som har samme ambisjoner og tankesett som vi har, og med ytterligere tyngde vil vi kunne ta på oss enda større og mer krevende prosjekter, forklarer Tom Aas, daglig leder i GlassTeam.

Kortreist og helnorsk

Mesteparten av oppdragsmengden er glass- og aluminiumsfasader til næringsbygg på Østlandet, som på Barcode-rekken i Oslo, City-kvartalet og andre fasader i gågata i Fredrikstad, Storbyen i Sarpsborg, Inspiria-senteret, Brevik skole i Son og Helsehuset på Kråkerøy.

Men de tilbyr også forebyggende vedlikeholdsavtaler og leverer blant mye annet glass-rekkverk, kjøkkenglass, skillevegger i glass, alle typer design-løsninger i glass og aluminium til privatmarkedet, og nå også pvc-vinduer og dører innenfor proff-markedet. Og alt er kortreist og blir montert av egne montører.

– Glass- og aluminiumsprodukter som fasader, skyvedører, foldedører og vinduer for Østlandet blir produsert i vår egen fabrikk på Sellebakk i Fredrikstad, mens Valumin produserer på Skodje utenfor Ålesund for Vest- og Midt-Norge. Alt blir produsert på mål etter de ulikes behov for produkt og funksjon. Vi produserer og selger både Sapa og Schuco fasadesystemer og vår styrke er full frihet for valg av produkter som er tilpasset kundens behov. Vi er meget bevisst på at det er viktig med lokal produksjon i Norge i forhold til kvalitet, fleksibilitet og leveringsdyktighet. Glasset vi leverer har egenskaper som energireduserende, selvrensende, soldempende, med dekor, som enkeltglass eller kombinert i 2- eller 3-lags isolerglass og selvfølgelig leveres alle type sikkerhets- og brannglass. I tillegg har vi glassmester for privatmarkedet i både Fredrikstad og Moss, og avtale med S.O.S Nedre Glomma for provisorisk sikring.

95 ansatte

GlassTeam AS er et helnorsk selskap med tradisjonsrike røtter i glassbransjen fra mer enn 50 år tilbake. Selskapet ble etablert etter en virksomhetsoverdragelse fra Saint-Gobain Bøckmann AS i 2013 og har i dag 95 ansatte, og hadde i 2017 en omsetning på rundt 130 millioner. Hovedkontoret ligger i Fredrikstad, men med en egen prosjekt- og montasjeavdeling med 20 ansatte på Kløfta.


GlassTeam AS

Trykkeriveien 4
1653 Sellebakk

991 18 800

Glassmester Moss:
Varnaveien 22, 1524 Moss

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.