Norskprodusert selger som aldri før

JESSHEIM: Modulvegger selger norskproduserte systeminnredninger med kvalitet og fleksibilitet, og er i ferd med å avslutte enda et godt år.

Modulvegger på Jessheim selger norskproduserte systeminnredninger med kvalitet og fleksibilitet og er i ferd med å avslutte enda et godt år. -  Vi har de rette folkene, de rette produktene og kompetente montører, forklarer de fremgangen med.

Avdelingen på Romerike er en del av Modulvegger Oslo som totalt omsetter for cirka 200 millioner kroner på det sentrale østlandsområdet. De er markedsledende i bransjen, og avdelingsleder Jon Håkon Olsen på Romerike tror ikke det er tilfeldig.

– Både prosjektledere og montører har opparbeidet seg bred kompetanse på produkter og løsninger, forklarer han.

– Våre medarbeidere vet dessuten mye om lydkilder, lydbilder og lekkasjepunkter. Derfor kan vi levere et ferdigprodukt som tilfredsstiller kravene hos en moderne virksomhet, enten det er en skole eller privat bedrift, sier daglig leder i Modulvegger Oslo Frode Kveen.

Tillitsforhold

Modulvegger har hatt adresse Jessheim i nærmere 20 år, og flere entreprenører og eiendomsselskaper har vært faste samarbeidspartnere i mange år.

– Vi har opparbeidet et tillitsforhold til flere selskaper, noe som fører til enda bedre løsninger. Ofte ringer kunden hit med en utfordring, og da hjelper vi selvfølgelig til med våre løsninger. De vet de kan stole på oss.

Kortreiste produkter

Romerike har vært et av de heteste vekstområdene i lang tid, og Modulvegger har økt aktiviteten i takt med utviklingen. Det bygges stadig nye næringsbygg, men de fleste oppdragene dreier seg om ut- og innflytting, omgjøringer og utvidelser.

– I dag er det populært med rene glassvegger og det leverer vi mye av. Spiler i himling og på vegg er også populært, da dette gir et helt annet arkitektonisk uttrykk. At våre produkter ikke bare er svært solide, men også produsert i Norge gir oss et konkurransefortrinn hos mange. Ikke minst blir det lagt vekt på kortreiste produkter i dag, sier Kveen.

Hektisk bransje

Avdelingens nedslagsfelt spenner fra Lillestrøm til sydlige deler av Hedmark og Oppland, men det er på Jessheim og området rundt det er mest hektisk.

– 2019 blir et godt år for oss, da vi allerede har passert årsbudsjettet. Foran 2020 er vi på jakt etter nye prosjektledere som kan bidra til ytterligere fremgang. Her er det muligheter til å forme sin egen arbeidsplass i et kreativt miljø, sier Jon Håkon Olsen.

– Det er en hektisk bransje, der kundene ofte er opptatt av kvalitet og gjennomføringsevne, men også av pris. Vi kommer alltid inn mot slutten av prosjekter og opplever tidspress, men vi bruker kun erfarne montører som kan jobben. Derfor ringer mange av våre kunder tilbake til oss når de har behov, sier prosjektleder Paul Arne Søhoel.

– Skulle noe likevel ikke gå som planlagt, ordner vi alltid opp. Vi fikser alt, selv om det ikke skulle være vår feil, så tar vi heller en diskusjon i ettertid, sier Jon Håkon Olsen.


Modulvegger Oslo AS avd. Jessheim

Elektrovegen 4
2069 Jessheim

23 24 22 00

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

www.modulvegger.noKlikk en emneknagg for å lese mer: