Ny storkontrakt til Sørum Elektriske

SØRUM: Sørum Elektriske AS undertegnet nylig kontrakt om elektriske installasjoner på nye Elvetangen skole, idrettshall og svømmehall i Nittedal.

Sørum Elektriske AS skal i gang med et av sine største prosjekter noen gang rundt juletider 2019. Fra venstre daglig leder Knut Hexeberg, serviceleder Erik Hokset og prosjektleder og installatør Lars-Hermann Rotnebo.
Sørum Elektriske AS skal i gang med et av sine største prosjekter noen gang rundt juletider 2019. Fra venstre daglig leder Knut Hexeberg, serviceleder Erik Hokset og prosjektleder og installatør Lars-Hermann Rotnebo.

Sørum Elektriske AS undertegnet nylig kontrakten om elektriske installasjoner på nye Elvetangen skole, idrettshall og svømmehall i Nittedal kommune. – Det er et av de største prosjektene vi har hatt og vil kreve mye ressurser en periode, sier prosjektleder og installatør Lars-Hermann Rotnebo.

Sørum Elektriske er ikke ukjent med å påta seg store prosjekter på grensen av egen kapasitet, og de trives med det. Tidligere har de hatt lignende prosjekter på de nye skolene Frogner skole og svømmehall og Bjørkelangen skole og svømmehall. For Elvetangen sin del dreier det seg om et prosjekt til cirka 25 millioner kroner, Ett bas-team med solid erfaring fra skole og svømmehall prosjekterer er avsatt til prosjektet og med seg får de både erfarne montører og lærlinger.

Levert åtte skoler

- Vi har valgt å spesialisere oss på skolebygg, som krever mer av oss enn et vanlig næringsbygg som blir mer mengdeproduksjon enn en skole. Det blir mye å sette seg inn i for alle, men vi trives med slike utfordringer som motiverer oss til å levere et godt resultat, sier Rotnebo. Han legger til at Backe Romerike, som skal bygge anlegget i Hakadal, er en viktig samarbeidspartner for Sørum Elektriske. Installatøren har levert installasjoner til åtte nye skoler de siste årene.

- Vi har hatt store oppdrag for Backe i mange år, og vi får stadig nye. Selv om pris er avgjørende i de fleste prosjekter, hadde vi neppe fått så store oppdrag hvis vi ikke hadde levert varene tidligere. Vi har bygd et godt renommé innenfor skolebygg, spesielt.

Prosjekterer selv

Sørum Elektriske AS er delt i tre avdelinger, som hver tar for seg store prosjekter, mindre prosjekter og service. Spesielt service i privatmarkedet er et satsingsområde fremover, og nylig ble ny serviceleder ansatt. Bedriften baserte seg tidligere på serviceoppdrag i forbindelse med rammeavtaler med en del faste bedriftskunder. Men da de fikk den første store prosjektkontrakten i forbindelse med byggingen av Strømmen Idrettshall, har de bygd opp en ren prosjektavdeling også. Nå tegner og prosjekterer de alt i 3D selv, for å være «hands on» og ha kontroll på det de leverer.

Bygger nytt

Elinstallatøren i Blakervegen har hatt en kontrollert vekst siden starten. Nå har de blitt såpass store at de skal sette opp sitt eget næringsbygg på Lindeberg.

- Vi kjøpte tomt for noen år siden, som nå er ferdigregulert til næringsformål, tegningene er klare, men noe formelt gjenstår foreløpig. Vi regner med å kunne komme i gang i år og flytte inn i løpet av 2020. Bygget vil bli såpass romslig at det også blir plass til samarbeidspartnere eller andre bedrifter som trenger mer plass. Nybygget blir liggende i et svært attraktivt område med nærhet til alle kommunikasjoner, sier Lars-Hermann Rotnebo.


Sørum Elektriske AS

Blakervegen 9
1920 Sørumsand

63 82 55 75

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

www.sorum-elektriske.no