Økt fokus på service for næring og byggherrer

FREDRIKSTAD: Lang og bred erfaring innen glass og aluminium til tross, nå styrker H-Fasader GlassTeam sin posisjon og gir kundene et enda bedre tilbud med egne serviceavdelinger.

Tor Myhre (Montasjeleder), Tormod Günter (Salg og prosjektering Entreprenør), Richard Kruse og Bjørnar Olsen (begge på Salg og prosjektering Service) foran bygget på Sellebakk i Fredrikstad.
Tor Myhre (Montasjeleder), Tormod Günter (Salg og prosjektering Entreprenør), Richard Kruse og Bjørnar Olsen (begge på Salg og prosjektering Service) foran bygget på Sellebakk i Fredrikstad.

Lang og bred erfaring innen glass og aluminium til tross, nå styrker H-Fasader GlassTeam sin posisjon og gir kundene et enda bedre tilbud med egne serviceavdelinger i Fredrikstad og på Kløfta. Nærhet til kundene sikrer rask responstid og et tilbud om serviceavtaler.

H-Fasader GlassTeam AS er et norskeid selskap med over 50 år bak seg i glassbransjen. Selskapet har hovedkontor og egen produksjon i Fredrikstad, samt en avdeling på Kløfta. Med drøyt 100 ansatte fordelt på de to avdelingene, omsatte de for rundt 170 millioner kr i 2019. Selskapet er heleid av Flakk-Gruppen, og er sammen med søsterbedriften H-Fasader i Ålesund den klart største entreprenøren innen glass- og aluminiumsfasader i Norge.

Omorganiserer

I oktober i fjor byttet de navn til H-Fasader GlassTeam AS. Samtidig omorganiserte de bedriften, og opprettet en serviceavdeling både i Fredrikstad og på Kløfta i tillegg til den tradisjonelle glass- og fasadeentreprenør-virksomheten.

- Her har vi dedikerte serviceteam med lang og bred erfaring som skal bistå eiendomsbesittere, entreprenører, vaktmestere, byggmestere, borettslag, offentlige instanser og andre i tilstøtende bransjer som trenger nye vinduer, dører, fasader og dørautomatikk, samt service/avtaler på disse produktene forklarer prosjekt- og salgsansvarlige i Fredrikstad, Bjørnar Olsen og Richard Kruse.

Vedlikeholdsavtaler

Både i Fredrikstad og på Kløfta har de dedikerte montører til service, og begge steder også egne salgs- og prosjektansvarlige. Alt er en del av en egen serviceorganisasjon som kan stille på kort varsel.

- Vi dekker hele Østlandet og tilbyr årlige serviceavtaler, rammeavtaler og forebyggende vedlikehold. En service- vedlikeholdsavtale vil omfatte kontroll og ettersyn av avtalte produkter. Produktlisten kan omfatte slagdører, skyvedører, automatikkdører, vinduer, fasader og annet. Ved å ha kontorer utenfor Oslo og i Fredrikstad sikrer vi nærhet til kundene og rask responstid for hele Østlandet og dekker Østfold og Follo spesielt godt, fortsetter Tor Myhre, Montasjeleder.

Skreddersydd etter behov

I tillegg til å samarbeide med byggherrer og entreprenører samarbeider de også med blant annet borettslag, brannfirmaer, låsesmeder og glassmestere og skreddersyr alle leveranser etter kundens behov.

- Vi gjør utskiftninger av større eller mindre dørpartier og inngangspartier, og tilbyr dessuten aluminiums- eller PVC-vinduer i tillegg til andre glassarbeider. Vi gjør også service på, og installasjon av dørautomatikk. Og selvfølgelig har vi også fokus på miljø og er sertifisert som Miljøfyrtårn, avslutter daglig leder; Tom Aas.


H-Fasader GlassTeam AS

Dyrskuevegen 26
2040 Kløfta

991 18 800

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

www.glassteam.noKlikk en emneknagg for å lese mer: