Profilco i gang med rekkverk på Sjøhagen Brygge

Profilco blir ofte valgt som leverandør av glassrekkverk til spesielle prosjekter i hele regionen.

Profilco og Fermin Bjerke Rodriguez skal til sammen montere 500 løpemeter rekkverk ute og inne på leilighetene i Sjøhagen.

Da de flotte leilighetene i Sjøhagen utenfor Moss skulle utstyret med glassrekkverk, ble Profilco AS valgt som leverandør. Nå er de i ferd med å montere pulverlakkerte aluminiumsrekkverk med store glassflater.

Oppdragsgiveren ønsket en helt spesiell, litt maritim utforming av rekkverksprofilene, og Profilco spesialproduserte i en kvalitet som tåler det litt røffe miljøet nær sjø og saltvann.

- Dette er første stedet vi monterer denne typen rekkverk, og det blir spennende å se om dette vil inngå som en del av vår standard portefølje, sier daglig leder Fermin Bjerke Rodriguez i Profilco. Han er svært fornøyd med resultatet så langt.

Nytt byggetrinn

Hele prosjektet omfatter cirka 400 løpemeter rekkverk utvendig på takterrasser og balkonger, i tillegg til 100 løpemeter trapperekkverk innvendig.

- Et middels stort prosjekt for oss, sier Bjerke Rodriguez. Han gleder seg til å fortsette å montere på neste byggetrinn.

Nye prosjekter

Profilco skal også levere glassrekkverk på Verket Brygge i Moss.

- Dessverre er markedet veldig ustabilt om dagen og mange har problemer med å fremskaffe råvarer på grunn av pandemi og forholdene i Ukraina. Derfor har vi produsert opp og lagret et par tusen løpemeter med rekkverk på vårt lager i Hobøl. Vi har ikke merket så mye til leveringsproblemer så langt, og vi har flere prosjekter fremover. 2022 ser så langt ut til å bli et veldig bra år for Profilco, sier Bjerke Rodriguez.


Profilco AS

  Skjelfossveien 30, 1827 Hobøl

  483 19 242

  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

www.profilco.no


 Her finner du oss


Klikk en emneknagg for å lese mer: