Profilco skreddersyr for kunden

HOBØL: I Ringvoll formes rekkverk til trapper og terrasser på store og små bygg.

Fermin Bjerke Rodriguez viser frem prosjektet i Sole Allé i Vestby. Balkonger med aluminiumsrekkverk og glass.
Fermin Bjerke Rodriguez viser frem prosjektet i Sole Allé i Vestby. Balkonger med aluminiumsrekkverk og glass.

Fra sin faste base i Ringvoll i Hobøl kommune har Fermin Bjerke Rodriguez sitt domene; Profilco AS. Herfra formes rekkverk til trapper og terrasser på store og små bygg.

Fra sitt lager har de profiler for alle bruksområder, med kort leveringstid og mange tusen meter på lager er kundene aldri langt unna det ferdige produktet. Og leveringstidene er korte.

Motstandsdyktig

Idag finner vi den hyggelige mannen på sitt kontor i Hobøl og han tar oss med til et av sine prosjekt på Sole Allé i Vestby.

- Her er vi i gang med flere blokker som har terrasser med aluminiumsrekkverk og glass. Et nytt spennende prosjekt, der vi produserer det aller meste gjennom selv og skreddersyr det hele for entreprenøren. Alt monteres på stedet, sier

Rodriguez som stolt viser oss de fine terrassene. Profilene er av aluminium som er motstandsdyktig mot den kontinuerlige oksidasjonen som gjør at stål ruster. I motsetning til jernrust skaller ikke oksidfilmen av, slik at neste lag blir utsatt for oksidasjon.

Nøkkel til suksess

Profilco AS startet for fem år siden, de siste tre har de holdt til i Hobøl. Selskapet fokuserer på de mest krevende markedene og materialene. Der høy kvalitet og design er viktig og man higer alltid etter det mest innovative. Rodriguez fokuserer på dialog og gode løsninger for kunden, der de små detaljene er viktige. Spesialkunnskap i alle ledd gir selskapet fordeler i kampen om kontraktene og Rodriguez er alltid på gang for å gi sine kunder den beste løsningen - hver gang. En helt klar nøkkel til suksess.

Nye utfordringer innen bygg og anlegg gir selskapet muligheten til å hevde seg i dette markedet. Dialog med sine kunder dagen lang, gir selskapet know-how til stadig å utvikle seg sammen med sine oppdragsgivere. Og Fermin Bjerke Rodriguez er klar for nye utfordringer fra sitt hovedkvarter på Ringvoll.


Profilco AS

Skjelfossveien 30
1827 Hobøl

483 19 242

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

www.profilco.noKlikk en emneknagg for å lese mer: