Profilco valgt som leverandør til Kulås Hage

- Entreprenøren valgt Profilco AS som leverandør til Kulås Hage-prosjektet i Sarpsborg, noe vi er svært glade for, sier daglig leder Fermin Bjerke Rodriguez i Profilco.

- Vi er fornøyde med dette prosjektet. Godt samarbeid og god kommunikasjon med entreprenøren gjør dette prosjektet til en suksess, sier daglig leder Fermin Bjerke Rodriguez i Profilco AS.

- Entreprenøren valgt Profilco AS som leverandør til Kulås Hage-prosjektet i Sarpsborg, noe vi er svært glade for, sier daglig leder Fermin Bjerke Rodriguez i Profilco.

Hele boligkomplekset med 95 leiligheter ligger som nærmeste nabo til Sarpsborg kirke og til rådhuset. Med ett kvartal ned til bussterminalen, som er fylkets største kollektivknutepunkt, kan man knapt bo mer sentralt.

- For oss blir dette et gedigent utstillingsvindu, sier Bjerke Rodriguez. – Mye av trafikken gjennom sentrum går direkte forbi boligene, med våre glassverandaer som et blikkfang på fasadene. Det er viktig for oss å vise frem hvem vi er, og hva vi kan levere.

Frostet glass

Profilco har mellom 4 og 6 montører i sving på prosjektet hver eneste dag, og det kommer til å fortsette til ut i oktober. Nå er første byggetrinn i avslutningsfasen, men montørene flytter direkte over på trinn to og fortsetter arbeidet med å montere fantastisk flotte glassrekkverk på samtlige balkonger.

Ledende leverandør

- Vi fikk også arbeidet med å montere gjerder og spesielle dører og porter rundt hele området. Dette gjør vi i samarbeid av de ledende aktørene i Europa, nemlig spanske Rivisa, som Profilco er offisiell distributør for i Skandinavia. Vi er meget fornøyde med hele prosjektet, som er midt i blinken for oss. Vi er spesialister på dette og har opparbeidet oss stor kompetanse på kvalitetsprodukter til store prosjekter. Nå samarbeider vi i tillegg med Sintef, som tester profiler og rekkverk som produseres ved vårt anlegg i Spania. Det er et kvalitetsstempel.

Samarbeider med de store

Resten av 2021 ser svært positivt ut for Profilco. De har landet store kontrakter med de ledende entreprenørene i regionen.

- Entreprenørene er fornøyd med oss og vi er fornøyde med dem. Det er en god kombinasjon, sier Fermin Bjerke Rodriguez.


Profilco AS

  Skjelfossveien 30, 1827 Hobøl

483 19 242

  profilco.no


 Her finner du oss


Klikk en emneknagg for å lese mer: