Reiser ny bydel på Sole i Vestby

VESTBY: Allerede et par uker etter salgsstart, var de ti første leilighetene i Solehøyden i Vestby signert. – En  svært lovende start, sier Nikolas Kyris, daglig leder i Såner Invest.

Leilighetene i Solehøyden får god standard og en fantastisk utsikt. Med beliggenhet i grønne omgivelser, gir det et perfekt utgangspunkt for et godt liv.
Leilighetene i Solehøyden får god standard og en fantastisk utsikt. Med beliggenhet i grønne omgivelser, gir det et perfekt utgangspunkt for et godt liv.

Allerede et par uker etter salgsstart, var de ti første leilighetene i Solehøyden i Vestby signert. – En  svært lovende start, sier Nikolas Kyris, daglig leder i Såner Invest.

Selskapet Såner Invest  står bak regionens mest unike og spennende boligutvikling på Sole i Vestby. I naturskjønne omgivelser skal det reises 1400 boenheter på det om lag 400 mål store tomteområdet.

400 boliger er allerede ferdigstilt, nå ligger 155 nye leiligheter i støpeskjeen, fordelt på fem høyhus. Det første salgstrinnet består av 31 leiligheter over 8 etasjer. Byggene blir liggende på et høydedrag og strekker seg 26 meter til værs. Allerede fra 4. etasje vil beboerne få en fantastisk utsikt, og kan se nesten til hovedstaden på en solskinnsdag!

Designet for maksimal trivsel

– Byggene får stjerneform og er plassert slik i forhold til hverandre at ingen vil få naboer tett på. I Solehøyden bor du skjermet og solrikt, med store balkonger  uavhengig av hvor du er bosatt, sier Kyris.    

Leilighetene vil ha gjennomgående god standard og variere i størrelse fra 56 til 133 kvadratmeter BRA Her legges det med andre ord opp til et stort spenn i plassbehov, og egner seg like godt både for barnefamilier, par og enslige. 

Alle byggene vil ha parkeringskjeller med direkte adkomst via heis. Her vil det selvsagt også bli tilstrekkelig ladekapasitet for elbil.

Også utomhusområdene er unike på Sole. Utbyggerne har valgt å skape en rekke grønne lunger og innbydende møteplasser for beboerne framfor å fortette mest mulig.  Her bor du tett på naturen, med flotte turløyper som egner seg for trim og rekreasjon, uansett alder og fysisk form.

Du får en fornemmelse av å bo i et parkområde!

Artikkelen fortsetter under bildet

En forstad til Oslo

Utviklingsprosjektet har så langt blitt svært godt mottatt i markedet, og det meste som er utbygd både av eneboliger og leiligheter har funnet sine eiere.

– Mange av de som har kjøpt så langt, har hatt tilhørighet i området. Det være seg om de har hatt ønske om å flytte hjem igjen eller har blitt fristet av en enklere og mer moderne boform. En viktig faktor for dem, er beliggenheten med kort vei til Vestby sentrum, samt buss og bane, forteller han. Herfra har du det meste av fasiliteter, shopping og tjenestetilbud innen gåavstand. At det er kort avstand til flotte strandområder og båtlivet ligger kun 10 minutter unna, er heller ingen ulempe…

Gjennom utbyggingen av Solehøyden, utvides samtidig markedshorisonten til Oslo. Dette blir derfor leiligheter og bomiljø med kvaliteter over gjennomsnittet. Og med kort vei med bil og bane til og fra  hovedstaden, ligger forholdene godt til rette for de som jobber i storbyen, men vil bosette seg i utkanten. Dette vil i realiteten bli en forstad til Oslo!

Rimelig alternativ til Oslo

– Om man skulle kjøpt noe tilsvarende i Oslo, ville det nok kostet minst det dobbelte. I tillegg slipper man støyen som naturligvis følger med ved å bo i bykjernen. 

Kyris har allerede merket at nysgjerrigheten fra oslofolket, og er slett  ikke engstelig for at ikke også disse byggene vil fylles opp etter hvert.

– Selv om standarden på materialvalg og løsninger i leilighetene i utgangspunktet er helt i tråd med dagens trender, er det mange som ønsker å sette sitt eget preg på hjemmet. Derfor legges det opp til gode tilvalgsmuligheter. Og jo tidligere man kommer inn i byggeprosessen, desto større er valgmulighetene. Samtidig vil vi trolig legge opp til ulike tematiserte tilvalgspakker som gjør det enklere å velge i forhold til sluttproduktet.

– Vi strekker oss veldig langt for å tilfredsstille et stadig mer kravstort marked!, understreker han.

En kommune i sterk vekst

Vestby kommune er i sterk vekst, og regnes som et av de mest attraktive områdene å etablere næring takket være store, tilgjengelige arealer og nærheten til E6. I følge områdereguleringen for Vestby sentrum legges det til rette for 680.000 kvadratmeter ny bebyggelse, inkludert 6.000 boliger. Samtidig forventer SSB en befolkningsvekst på 39% fram til 2040 i kommunen.  Med det som bakteppe, forstår vi at det er rift om boligene.

– I Vestby vil det skapes svært mange nye arbeidsplasser i tiden som kommer. Mange av de ansatte ønsker naturlig nok å bosette seg i nærheten av arbeidsstedet, og vi sørger for å gjøre det mulig gjennom å tilby attraktive boenheter.

– For mer informasjon, er det bare å ta kontakt eller ta en kikk på hjemmesiden www.solebolig.no, oppfordrer daglig leder Nikolas Kyris hos Såner Invest.


Såner Invest AS

Nikolas Kyris
daglig leder

Kleverveien 3
1540 Vestby

948 88 797

www.solebolig.no