Sikret god ventilasjon og varme

Randem & Hübert A/S lover beboerne på Lehmanns Brygge god luft og varme i de fine leilighetene.

Randem & Hübert A/S lover beboerne på Lehmanns Brygge god luft og varme i de fine leilighetene.

Les også: Klart for innflytting før sommeren

Lehmanns Brygge i Drøbak består av 14 eksklusive leiligheter. Det er Randem & Hübert A/S som har levert ventilasjonssystemene.

– Vi har levert ventilasjon til leilighetene, garasjeanlegget og automatikken knyttet til dette, samt sentralstøvsugeranlegget, sier prosjektleder hos Randem & Hübert, Jan Gjesdal Ransve, og spesifiserer:

– Ventilasjonsaggregater fra Flakt Woods, luftteknisk utstyr Ventistål og styringsautomatikken er levert av ITTB Byggautomasjon.

Solid og aktiv bedrift

Randem & Hüberts primære virkeområde er entreprenørsiden. Hovedtyngden av oppdragsmengden hentes i ordinære anbudskonkurranser. Firmaet påtar seg også oppdrag i forbindelse med totalentrepriser.

Randem & Hübert har en imponerende referanseliste over utførte anlegg, og arbeider i hele Norge med avdelinger i Oslo, Gardermoen og Askim. Operaen, Statoilbygget og Uni Storebrand er blant de mange anleggene selskapet har jobbet med. Firmaet har også rammeavtaler med bl.a. Statsbygg og Undervisningsbygg i Oslo.

– For tiden er vi involvert i flere store byggeprosjekter. Eksempler er Munch Brygge ved Sørenga med 156 leiligheter, næring og seks restauranter, og Diagonale ved Dronning Eufemias med 400 studentboliger, 14.000 m2 kontorer og 4.000 m2 forretninger og serveringslokaler på gateplan, forteller han.