Sørger for et bærekraftig underlag

Betotec AS fyller 20 år som landets ledende aktør når det gjelder betongsliping. Veksten har vært stabil siden starten og i høst har etterspørselen tatt av.

Daglig leder Leif Lystad og driftsleder Tomasz Jedrusik har sammen med resten av staben 30 mann i sving ute på ulike prosjekter.

Betotec AS fyller 20 år som landets ledende aktør når det gjelder betongsliping. Veksten har vært stabil siden starten og i høst har etterspørselen tatt av.

Halvparten av Betotecs ansatte er bosatte i utlandet, og det ble problemer med bemanningen mens grenserestriksjonene var på sitt mest omfattende. Nå er alle 35 ansatte tilbake på jobb, og prosjektene er mange.

Etter en litt roligere periode blir det en travel høst for det Oslobaserte firmaet, som opererer over hele landet.

- De fleste jobbene har vi på Østlandet, men vi reiser land og strand rundt på større prosjekter. Vi har slipt og polert gulvene på cirka 70 nye skoler over hele landet de siste årene. Offentlige bygg er en stor del av våre oppdrag, og det nye Nasjonalmuseet er det alle største så langt. Vi har slipt og polert 10 000 kvadratmeter betong i en rekke varianter. I tillegg har det blitt mye tilleggsjobb, forteller daglig leder og gründer Leif Lystad, som er utdannet innen betongteknologi og hadde lang erfaring da han startet Betotec AS i 2001.

Freser og retter

De siste årene har virksomheten hatt god vekst når det gjelder fresing og oppretting av gulv. I dag er tidspresset større i byggebransjen enn noen gang, og mange er nødt til å støpe gulv i øsende regnvær. Da kommer Betotec inn og retter opp feil, slik at gulvet får sin opprinnelige tenkte kvalitet.

- Dette har blitt så vanlig at mange entreprenører nå tar en slik kostnad med i kalkylen. Ofte blir sluttregningen billigere enn å måtte vente på akseptable værforhold, forteller driftsleder Tomasz Jedrusik.

Stiller alltid opp

Sliping og polering av betonggulv er nå mer innarbeidet i byggeprosjekter enn før. I dag opplever Betotec AS å bli invitert inn i prosjekter på et tidligere stadium.

- Det betyr at vi kan påvirke valg av betong og samarbeider mer med produsentene for et best mulig sluttresultat. Vi er dessuten fleksible og kjent for å stille opp nær sagt når som helst.


Betotec AS

  Stålfjæra 18, 0975 Oslo

  22 61 68 49

  www.betotec.no

{/show}