Spesialist på sikring og hengestillaser

Norsk Sakkyndig og Tilsynsvirksomhet (NSTV) setter sikkerheten i høysetet.

Daglig leder Even B. Søvik og Eirik Kristiansen systematiserer og innreder NSTV sitt nye lokale på Alna i Oslo. Delene til sikringsutstyret er av høyeste kvalitet i syrefaste og aluminium.

Norsk Sakkyndig og Tilsynsvirksomhet (NSTV) setter sikkerheten i høysetet. Vriene oppgaver løses med tung kompetanse, sikkerhet og god dokumentasjon.

Vi jobber temmelig bredt, men fallsikring og leveranser av hengestillaser er kanskje det viktigste nå, sier daglig leder og gründer Even B. Søvik.

Tunge kunder

For med navn som Avinor, Statsbygg, Entra og ISS på kundelista, er det ingen tvil om at arbeidsoppgavene utføres med største nøyaktighet og sikkerhet. Spisskompetansen er innenfor fagfeltene fallsikring, mekanisk vedlikehold, hengestillas/vaskegondol og montering av nytt utstyr. I tillegg gjør NSTV tilsyn og sakkyndig kontroll, med tilhørende dokumentasjon som kunden får tilgang til gjennom ONIX om ønskelig.

- Dokumentasjonen er veldig viktig, og dette lagres i ti år for kundene våre, forteller han.

Det å jobbe med fallsikring var tidligere en slags gråsone, men nå stilles det krav som danner grunnlag for forretningsområdet NSTV jobber innen. Entreprenører og prosjekter benytter også bistand fra NSTV på oppgaver som ikke så mange andre klarer å løse på en sikker måte. Skanska, Brick og Veidekke er eksempler på dette.

I hele Norge

Bedriften startet opp i 2019, og Even B. Søvik fikk med seg servicesjef Freddy Risan som deleier og medgründer. Sammen utgjør disse to et sterkt team, tung kompetanse og lang erfaring. Nylig fikk de også med Eirik Kristiansen som siste tilskudd i bedriften, en driftig ung mann med 12 år som elektriker, og som også har klatrekompetanse.

- Vi er mye på farta og markedsområdet er egentlig hele Norge. Industri og eiendom er viktige virksomhetsområder for oss, og vi jobber ikke med privatkunder, forteller Søvik.

Service og vedlikehold på vinsjer er også et spesialområde hvor NSTV innehar sertifisering, og er én av veldig få aktører i markedet.

NSTV er godkjent som sakkyndig virksomhet på hengestillaser, personløfter/løftebord, fiberstropper og stålstropper. I tillegg vanlig tilsynsvirksomhet mot Statens Jernbanetilsyn sin gruppering. Fornøyelsesinnretninger som Tusenfryd, klatreparker og hoppeslott i tillegg til lekeplasskontroll er også arbeidsområder for NSTV. I tillegg har de bistått og montert opp berg og dalbaner hos Tusenfryd, med supervisorer fra de respektive produsentene, henholdsvis Zamperla og Gerstlauer.


Norsk Sakkyndig og Tilsynsvirksomhet AS

  Alfaset 3. industrivei 8a, 0668 Oslo

  941 87 767

  www.nstv.no

{/show}