Startet tredje og siste byggetrinn på Treskjæråsen

KRÅKERØY: Vil du bo landlig, men sentralt er en av de nye leilighetene på Treskjæråsen noe for deg.

Vil du bo landlig, men sentralt er en av de nye leilighetene på Treskjæråsen på Kråkerøy i Fredrikstad kommune noe for deg. Boligene ligger så nært sjø og svaberg at du får hus og hytte på ett og samme sted. Nå starter byggingen av tredje trinn med ytterligere 36 leiligheter.

Les også: Vedlikeholdsfritt rekkverk og innglassing
Les også: Totalleverandør av heisløsninger
Les også: Fullt kjør hos Randem & Hübert
Les også: Kvalitetskjøkken fra Sigdal

- Byggetrinn to skal stå ferdig til jul, og salget av leiligheter går svært bra i disse dager, sier daglig leder Trond Amundsen i Kniplefjellet Eiendom AS, som står bak prosjektet.

Første byggetrinn var ferdig i 2015, og de første innflytterne stortrives i naturskjønne omgivelser med byens pulserende liv bare en kort sykkeltur unna. Stillheten og roen er total, bare avbrutt av litt måkeskrik og de litt søvndyssende lydene fra en snekke på vei mot Hvaler. Tredje trinn har en verdi på 150 millioner kroner, og totalt ligger utbyggingen av Treskjæråsen på cirka 400 millioner kroner.

Sol og rekreasjon

På solrike terrasser kan man nyte livet, slå av en prat med en nabo, eller bare kose seg med en kopp kaffe. Treskjæråsen kan gi deg den rekreasjonen du trenger etter en lang arbeidsdag, eller kanskje det sosiale samværet med naboene du savner i eneboligen? Uansett interesser eller behov kan du finne en passende leilighet her.

Gunstige kostnader

- Vi har fått mange positive tilbakemeldinger fra de som flyttet inn i de første leilighetene. De har tilgang til en stor felles takterrasse, et godt utstyrt trimrom og en romslig fellesstue. Den kan man enten leie til private sammenkomster, eller hvorfor ikke ta en kveld med gutta og se fotball på tv’n, sier daglig leder Trond Amundsen i Kniplefjellet Eiendom AS.

Han legger til at bokostnadene i Treskjæråsen er svært gunstige.

Effektiv oppvarming

Det er boret totalt 5 000 meter ned i bakken for å hente jordvarme via 18 hull. Det er svært høy standard på det tekniske anlegget.

- En stor del av kostnadene ved å bo knyttes ofte til oppvarming. I Treskjæråsen benytter vi jordvarme, som er miljøvennlig og via vannbåren oppvarming gir et sunnere inneklima. Mange som velger å flytte fra enebolig til leilighet opplever at de sparer 50 000 kroner i året i bokostnader.

Sentrumsnært

Treskjæråsen ligger helt ytterst på Langøya og er overraskende sentralt i forhold til Fredrikstad. I den raskt voksende byen har man tilgang til alle servicetilbud, en lang rekke moderne forretninger og et uteliv som er ledende i Østfold. Når man kommer hjem til Treskjæråsen er det få minutter å gå til nærmeste svaberg.

Utleiehybler

- Det er en unik kombinasjon av feriested og sentrumsnært. Kommunikasjonene er gode, og det er til og med etablert to utleiehybler man kan leie om man får uventet besøk av venner eller barnebarn. De 12 første leilighetene i byggetrinn 2 er ferdige i juni, ytterligere 10 i oktober og de 8 siste i november i år forteller prosjektselger Frode Westlie.

Erfaren utvikler

Kniplefjellet Eiendom AS har drevet som eiendomsutvikler siden 1995, og det er kjente entreprenører som Hersleth AS og Byggmester Hans Petter Hovelsen AS som står bak.

- Selskapet startet i sin tid med bygging av eneboliger, men har siden utviklet seg til å stå bak større prosjekter som for eksempel Himmelfjell på Gressvik og Treskjæråsen, sier daglig leder Trond Amundsen.

Han har ni års fartstid i selskapet etter å ha vært ansatte i Veidekke AS og det som tidligere het Fredrikstad og Omegn Boligbyggelag.

40 leiligheter på Hafslundsøy

Kniplefjellet Eiendom er i gang med byggingen av 40 moderne leiligheter på Hafslundsøy i Sarpsborg (bilde nedenfor).

Prosjektet Neset består av lettstelte selveierleiligheter i et populært område på Hafslundsøy. Herfra er det gåavstand til flere fasiliteter og samtidig kort vei til skog og mark. Ny gang- og sykkelbru til byen gjør tilgjengeligheten til sentrum svært bra. Leilighetene går over 1 plan og inneholder 2 soverom, åpen stue- og kjøkkenløsning og sør eller vestvendt terrasse/balkong. God standard med eikeparkett i alle oppholdsrom, fliser på bad, integrerte hvitevarer, vannbåren varme og ekstra takhøyde i stue i 2. etasje. Leilighetene er tilrettelagt for bevegelseshemmende.