Stor vekst for TT-Teknikk AS

TT-Teknikk på Kjeller er en av de store leverandørene av rørfornying både i offentlig og privat sektor.

Avdelingen til Jon-Ove Lie sørger for rørfornying etter at Kjell Arne Finstads medarbeidere har rengjort og tilrettelagt for rehabiliteringen.

TT-Teknikk på Kjeller er en av de store leverandørene av rørfornying både i offentlig og privat sektor. Selv i en vanskelig periode for norsk næringsliv har det vært fullt kjør for de nærmere 85 ansatte på Kjeller, og 2021 ser minst like bra ut.

Det er stort behov for å rehabiliteres avløpsrør over hele landet, og rørfornying er en metode som er både virkningsfull og kostnadseffektiv i de fleste tilfeller.

- Vi hadde en mindre stopp i mars 2020, da store deler av næringslivet ble satt på vent, men bortsett fra det har virksomheten gått som normalt. Vi har store prosjekter i gang, blant annet for Oslo kommune, der vi skal holde på i ett års tid. Når vi vinner slike konkurranser er det ikke kun på pris, men fordi vi tilfredsstiller kravene både innenfor leveringsdyktighet og miljøtiltak, blant annet. TT-teknikk har levert rørfornying i mange år og har blitt en av de store som følge av kvalitetsarbeid med påfølgende godt renommé, forteller leder for rørfornyingsavdelingen Jon-Ove Lie.

2021 ser lyst ut

TT-Teknikk har hovedkontor på Kjeller, men også tre avdelinger i Vestfold, Buskerud og Trøndelag. Totalt er det tett oppunder 150 ansatte som også besitter en av de mest komplette utstyrsparkene innen feillokalisering og utbedring av vann- og avløpsrør. Selv om de aller fleste kunder er lokalisert på Østlandet, utfører de også et stadig økende antall oppdrag for både private og offentlige kunder fra våre avdelingskontorer. 2021 ser positivt ut og allerede ligger selskapet et stykke foran budsjett.

Tilpasset seg

- Selv om driften har holdt et normalt tempo, har det siste året vært noe spesielt med tanke på smittevern. Vi kommer i kontakt med mange mennesker, men har vært flinke til å tilpasse oss situasjonen. Siden vi jobber med avløp, var ikke dette ukjent for våre medarbeidere. Vi må alltid være påpasselige med renhold og hygiene, også når pandemien er over, sier avdelingsleder for servicetjenester Kjell Arne Finstad. Han har ansvaret for å forberede rørledningene for fornying, det vil si høytrykksspyling og slamsuging. For et par års siden kjøpe TT-Teknikk selskapet Power Clean, og fikk med det landets fremste kompetanse på rensing av ventilasjonskanaler og preventiv vedlikeholdsrens av avløpsledninger.  

Rammeavtaler

En stor del av driften er knyttet opp til rammeavtaler for offentlige virksomheter. I dag har TT-Teknikk slike avtaler med Oslo kommune, Lørenskog kommune og Sporveien blant annet. Innenfor slamsuging, høytrykksspyling, rørinspeksjon og andre servicetjenester står rammeavtalene for mellom 30 og 40 prosent av driften, mens rørfornying kun har en mindre andel bundet opp til rammeavtaler.

Anleggsvirksomhet

TT-Teknikk har også en egen anleggsavdeling som leverer tradisjonelle gravetjenester til offentlige og private kunder. Virksomheten er spesielt innrettet mot bygging og reparasjon av vann- og avløpsanlegg, men vi påtar oss også andre oppdrag som drenering av boligblokker, etablering av nedgravde avfallsløsninger, asfaltering og opparbeidelse av uteområder. Vi har egen, moderne maskinpark, dyktige medarbeidere og alle godkjenninger som kreves innen vår virksomhet.


TT-Teknikk AS

  Fetveien 33, 2007 Kjeller

  02490

  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  www.tt-teknikk.no

{/show}