Størst på betongpumping og ferdigbetong

Suksessduoen Betongpumping og NorBetong stormer videre, også i utfordrende tider.  Begge er ledende i Østfold på sitt fag, takket være gode kunder, godt samarbeid og et stort fokus på miljø.

Driftsleder i Moss Bengt Skullerud og Hans-Kristian Kristiansen hos NorBetongs verk i Moss.
Driftsleder i Moss Bengt Skullerud og Hans-Kristian Kristiansen hos NorBetongs verk i Moss.

Suksessduoen Betongpumping og NorBetong stormer videre, også i utfordrende tider. Begge er ledende i Østfold på sitt fag, takket være gode kunder, godt samarbeid og et stort fokus på miljø.

AS Betongpumping har, siden oppstart i 2018, hatt en eventyrlig fremgang. Med over 100 års erfaring i bransjen seg imellom, har de 14 ansatte et stort nettverk og et meget godt renommé. Det viser blant annet deres tette samarbeid med NorBetong Østfold, der tilfredsheten er gjensidig mellom partene.

– Vi har hatt et fantastisk samarbeid med NorBetong helt siden starten. Det skaper lønnsomhet for kunden, med korte leveringstider og jobber som gjøres unna raskt og effektivt forklarer Arne Petter Holmen, daglig leder i AS Betongpumping.

– Vi har et utrolig bra samarbeid. Vi har jobbet sammen gjennom forskjellige settinger i over 20 år og kjenner hverandres behov. Det er problemfritt, de er punktlige og vi kjenner både sjåfører og administrasjon godt, parallelt med at Holmen sitter på en erfaring og kunnskap som er unik på løsninger med å få pumpet betongen dit kunden ønsker. Sammen får vi til det meste, roser salgsleder i NorBetong, Thor Bjerge.

NorBetong

NorBetong, avdeling Østfold leverer ferdigbetong til store og små bygg- og anleggsprosjekter i Østfold og Follo. 

– Våre medarbeidere hjelper deg med å velge rett, enten du trenger standardbetong eller spesialresepter, enten du er proff eller privatkunde. Betong sikrer ytelsen og holdbarheten i infrastruktur som vi er helt avhengig av til daglig, som for eksempel vannforsyning, avløp og renseanlegg, kaier, veier, tunneler, jernbane og kraftverk, fortsetter Marianne Rødby, regionsjef i NorBetong.

Støper bryggeanlegg på Borg Havn

Sammen har de gode ordrebøker også i denne spesielle tiden, med store prosjekter for industrien på blant annet Borregaard, Rygge flyplass, Saugbrugs og Borg Havn.

– Vi har et veldig godt samarbeid med AS Betongpumping og NorBetong. De støper nå anlegg og kai her hos oss på Borg Havn med 47 meter dype søyler. Brygga blir 100 meter lang og 25 meter bred. Vi er veldig fornøyd, de sitter på mye kompetanse og er veldig hjelpsomme, forklarer en fornøyd Peko Bozinovski, driftsleder ved NRC Anlegg.

Kim Lunner har jobbet i AS Betongpumping i ett år, men har flere års erfaring i bransjen. Han er en av dem som nå jobber med å ferdigstille prosjektet på Borg Havn i Fredrikstad.

– Jeg trives veldig godt. Det er gode sjefer som tar vare på oss og er fleksible. Vi får fine utfordringer der ingen dager like, med stadig nye mennesker og  nye spennende prosjekter. Samtidig har vi et unikt samarbeid med NorBetong, som alltid leverer det de skal og i tide, med en veldig bra kjemi og god tone mellom sjåførene.

Alt er godt tilrettelagt, og de har apper som gir full oversikt over hvor leveransene er, og hvor de også kan registrere timer brukt.

– Sammen er vi en fin gjeng, alle er fleksible, noe som gjør det lett å få til alt og snu oss fort rundt ved endringer, forteller han.

Med fokus på miljø

Både AS Betongpumping og NorBetong As er opptatt av miljø, og å følge alle forskrifter som sikrer både ansatte og kunder.

– Vår maskinpark er faktisk blant landets nyeste, noe vi er meget stolte av. Alle våre maskiner kommer med sikkerhetsutstyr av høy kvalitet, og kan rigges på smaloppstillings-program i forhold til støttebensbredder som ivaretar sikkerheten for både sjåfør og kunder. Alle maskiner er  FABEKO-godkjent og følger Euro 6. Vi har også bygget opp et stort internsystem innen HMS ut mot kunden. Et system med sikker jobbanalyse på byggeplass som sikrer at alle rutiner følges, utdyper Holmen.

Han suppleres av  Thor Bjerge:

– Så godt som i alle boliger og større leilighetsbygg hviles på et fundament av betong. Som betongprodusent mener vi at betong er et godt miljøvalg, som er sterkt, sikrer lang levetid, lavt vedlikeholdsbehov og brannsikkert. I disse dager utvider vi vårt sedimenteringsanlegg i Moss for å ivareta de strengeste forskrifter knyttet til miljø og fersk produksjon av betong.


AS Betongpumping

  Vadbakken 6 1592 Våler

  69 10 33 00

  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  www.asbp.no

NorBetong AS

  Vålerveien 391, 1599 Moss

  69 24 16 60

  www.norbetong.no


 Her finner du oss

Betongpumping
NorBetong
{/show}

Klikk en emneknagg for å lese mer: