Tecta tar vare på ditt tak

Tecta Tak AS i Vestby har over 50 dyktige medarbeidere, fra eksperter til lærlinger, innen spesialfeltet tak og membrantekkinger. 

Ruben Hovestøl, Gabor Dobos, Kristoffer Westgaard (sittende) David Hernandez, Jack Ove Jansen og Steinar Fjerdingen. Bak fra v.: Daglig leder Kjetil Eggan og Stian Eimot.

Tecta Tak AS i Vestby har over 50 dyktige medarbeidere, fra eksperter til lærlinger, innen spesialfeltet tak og membrantekkinger. Nå har selskapet også startet ny forvaltningsavdeling, hvor de tilbyr rådgivning, service, drift og vedlikehold av alle typer tak.

Taket er husets femte og viktigste fasade. Feil og mangler på eldre tak, kan føre til store vann og råteskader, noe som igjen får store kostnader for deg som byggherre. Taket kan også ha mange andre muligheter så som energibesparelser, økosystem og andre bruksområder. Profesjonelt ettersyn av dine tak kan spare deg for overraskelser.

- Vi kan tilby deg en drift- og vedlikeholdsavtale hvor vi følger opp taket og tar oss av vedlikeholdet. Dette vil forlenge takets levetid, og vi hjelper til med rehabiliteringen når tiden er inne for det. Du som byggherre kan spare store kostnader ved å inngå en slik avtale med Tecta Tak. Vi vil da gjennomføre regelmessig taksjekk, sier daglig leder Kjetil Eggan.

Trenger flere folk

Etter oppstarten i 2015, har virksomheten hatt stadig økende ordremengde. Pr. dags dato har Tecta Tak 52 ansatte inkludert fem lærlinger. De skulle gjerne ha vært flere, så ønsker du eller noen du kjenner å jobbe i et selskap, som har godt arbeidsmiljø, trivelige kollegaer og stor faglig dyktighet – meld din interesse.

Høyt oppe

Da Næringsliv spør hvilke bygg de har arbeidet med, som de er spesielt stolte av, er de bevist på å ikke nevne noen spesielle. Det er så mange, både små og store, og alle er viktige. Signalbygg kan være litt ekstra spennende – som Nexans nye fabrikk i Halden. Med sine 155 meter er Nexanstårnet den klart høyeste bygningen på fastlands-Norge. Tecta Tak AS har også inngått drift og forvaltningsavtale for alle tak på Nexans-anlegget.

Grønt og blått

Et av de siste boligprosjektene som Tecta Tak AS har gjort avtale på, er Gartneritaket. Dette er et nytt stort prosjekt i Vestby sentrum, der det skal bygges rundt 500 nye selveierleiligheter. Leilighetene får felles takterrasse.

Tak i dag er ikke lenger bare tradisjonell taktekking, som asfalt, takstein eller shingel. Nå legges det ofte både 'grønne' og 'blå' tak. De grønne takene kan bestå av hager med vegetasjon, biologisk mangfold og for bruk til rekreasjon. De blå takene slipper kun ut en begrenset mengde regnvann av gangen til det kommunale avløpsanlegget. Dette for å hjelpe til mot problemer med overvann.

- Vi monterer ikke solceller selv – men vi vet godt hvilken type belegg som bør ligge under. Tak kan brukes til mye, og der hjelper vi gjerne med å finne de beste løsningene, avslutter Eggan.


Tecta Tak AS

  Randemfaret 5a, 1543 Vestby

  907 02 080

  www.tectatak.no

{/show}