Totalansvar for store rørprosjekter

ROLVSØY: Enten du er privatperson med sprukket rør eller har ansvar for et stort boligprosjekt, er Engelsviken Rør din venn i nøden.

Nye boliger oppføres på Katrineborg/Byens marker, og Per Erik Holt i Engelsviken Rør tar ansvaret for det totale røropplegget.
Nye boliger oppføres på Katrineborg/Byens marker, og Per Erik Holt i Engelsviken Rør tar ansvaret for det totale røropplegget.

Enten du er privatperson med sprukket rør eller har ansvaret for et stort boligprosjekt og trenger hjelp til det totale røropplegget, er Engelsviken Rør din venn i nøden.

Engelsviken Rør AS er en del av Varme og Bad AS og ligger sentralt til ved Østfoldhallene. Her har de åpen butikk der du får det meste av ordinære rørdeler, råd og hjelp, standard baderomsmøbler samt det siste innen baderomstrender og teknologi til badet. De er foreløpig 17 ansatte men de vokser stadig, og tar på seg alt av rørleggerjobber, være seg privat, lettindustri eller store boligprosjekter.

Stiller raskt opp i kriser

Dessverre skjer kriser innen vann og kloakk når det passer som dårligst. Det er først da vi skjønner hvor avhengig vi er av dette i det daglige, og noe vi ikke ønsker å vente i uker på å få fikset.

– Vi er flinke til å snu oss rundt raskt for de fleste, og jobber raskt for å få det unna, enten det er en pensjonist som har skylt ned noe de ikke skulle i toalettet, et sprukket rør eller andre kriser som haster, forklarer Tommy Persson, daglig leder i Engelsviken Rør, i det han får inn en telefon om nettopp en krise, og må korte ned intervjuet for å løpe ut på jobb.

Rørleggerbedriften er totalleverandør av baderom, og har ellers et bredt spekter av oppdrag de tar på seg.

– Vi tar på oss store prosjekter, som boligfelt for Block Watne, OBOS og Østfoldprosjektet og leverer totalt røropplegg for både eneboliger og leiligheter. Vi har også avtaler med blant annet Fredrikstad kommune, Recover og If Forsikring.

Måtte kjøpe ansatte

Den store pågangen av oppdrag har gjort at de til tider har måtte finne kreative løsninger for å opprettholde driften.

– Det er vanskelig å skaffe fagfolk, så i det siste har vi måtte se oss nødt til å kjøpe fri ansatte for å opprettholde eksisterende kunder og ha muligheten til å ta inn nye.

I tillegg har de kjøpt inn nye biler og nytt utstyr for hele tiden å holde seg oppdatert med det nyeste og beste utstyret i bransjen.


Engelsviken Rør
Varme og Bad Fredrikstad

Seljeveien 3
1661 Rolvsøy

69 36 77 77

www.engelsvikenror.no