Trygge og raske leveranser fra Betong & Tre

BORGENHAUGEN: Med Betong & Tre som samarbeidspartner, er du sikret at alt følger planen. – En av våre sterke sider er evnen til å respondere raskt, sier daglig leder Torstein Langmo.

Betong & Tre AS kan vise til rekordstor omsetning i fjor, og har høy fart inn i det nye året. Det gleder Thomas Wilhelmsen (kalkulatør), Roy Styrvold (prosjektleder) Torstein Langmo (daglig leder), Ruben Olsen (prosjektleder) og Carl Thomas Norberg-Schulz (prosjektleder).
Betong & Tre AS kan vise til rekordstor omsetning i fjor, og har høy fart inn i det nye året. Det gleder Thomas Wilhelmsen (kalkulatør), Roy Styrvold (prosjektleder) Torstein Langmo (daglig leder), Ruben Olsen (prosjektleder) og Carl Thomas Norberg-Schulz (prosjektleder).

Med Betong & Tre som samarbeidspartner, er du sikret at leveransene og framdriften forløper etter planen. – En av våre største styrker, er evnen til å respondere raskt. Ingen slår oss på leveringsdyktighet, sier daglig leder Torstein Langmo.

Betong & Tre ble etablert i 1997, og kan vise til en solid vekst og utvikling siden den gang. Bedriften har i dag rundt 45 ansatte, har kontorer i Sarpsborg og utfører oppdrag for utbyggere og totalentreprenører i Østfold, Oslo og Akershus.

Selskapet eies og drives av fem partner, alle med lokale tilknytning. At alle eierne også jobber i bedriften, bidrar til økt effektivitet  og beslutningsdyktighet.

For kundene betyr det ekstra trygghet gjennom nærheten til beslutningstakerne.

Utfører alt innen betong

Betong & Tre utfører alt innen betong av nybygg og rehabiliteringer for offentlige og private utbyggere og eiendomsbesittere. Det omfatter parkeringskjellere/parkeringshus, leiligheter, boliger, nærings- og industribygg, kaianlegg, maritime konstruksjoner og infrastruktur.

Spekteret av tjenester er stort, og favner blant annet pilarer, gulv på grunn, søyler, vegger, dekker, fundamenter og prefabrikkering.

Kort sagt, det aller meste som kan støpes i betong!

Stor aktivitet

Bedriften kan vise til høy aktivitet og en rekordomsetning på 80 millioner kroner i fjor. Også inngangen til 2019 lover svært godt med fyldige ordrebøker, men samtidig handler det om å ikke lene seg tilbake og være tilfredse. I dette faget kan man ikke leve på gamle meritter, påpeker Langmo.

– Det er mange aktører som kjemper om de samme oppdragene, og vi er nødt til å prestere maksimalt hver eneste dag for å kunne opprettholde det gode renommeet og den posisjonen vi har i markedet.

De fleste oppdragene kommer etter anbudsrunder, men bedriften har også entreprenører som bruker dem fast, nettopp fordi de er trygge på hva de får.

Solid referanseliste

Betong & Tre har nylig avsluttet et omfattende oppdrag på det mye omtalte landbaserte lakseoppdrettet på Øra i Fredrikstad. Det føyer seg inn i en lang rekke av prestisjebygg den har vært en del av.

– Det er stor byggeaktivitet i Østfold for tiden, og det er jo ikke til å legge skjul på at det er ekstra stas å kunne være med på å bygge varige verdier i hjemfylket. Det gir oss en ekstra stolthet!

Ønsker å komme tidlig inn

Betongentreprenøren har alt av nødvendig fagkompetanse, maskiner og utstyr under eget tak, som både gjør bedriften kapabel til å påta seg selv store og komplekse oppdrag - samt at den kan respondere på kort varsel.

Av tungt utstyr, kan vi nevne tre lastebilkraner, en mobilkran og 3 teleskoptrucker. I tillegg har de tilgang til nødvendige forskalingssystemer i eget lager.

– At våre ansatte kan være med på hele støpeprosessen på byggeplassen, bidrar samtidig til varierte og mer interessante arbeidsdager. Å ha et kreativt, trygt og trivelig arbeidsmiljø er helt grunnleggende for oss, derfor er HMS en selvfølge i alt vi foretar oss. Våre ansatte utgjør vår kjerneverdi, understreker han.

Ofte kommer Betong & Tre inn i et byggeprosjekt når rammene er lagt og løsningene valgt. Langmo ser imidlertid gjerne at de kan bruke sin kompetanse og erfaring på et tidligere tidspunkt i prosessen som rådgivere. Dette for å sikre at de optimale løsningene blir valgt første gang, som er lønnsomt for byggherre og totalentreprenør.  

Fem lærlinger

Bedriften har for tiden knyttet til seg 5 lærlinger i betongfaget. I dag dekker stillingstittelen betongfagarbeider alle de tidligere stillingstitlene jernbinder, forskalingssnekker, betong- og grunnarbeider og betongindustriarbeider, og bedriften betegner rollen som lærebedrift som en viktig samfunnsoppgave.

– Vi bruker mye ressurser på å følge opp lærlingene daglig, men føler det er verdt investeringen. Det bidrar til å sikre den framtidige fagkompetansen i faget, og samtidig er lærlingene selvsagt  en viktig del av egenrekrutteringen. Mange av våre faste ansatte har gått læretiden i egen bedrift, sier den daglige lederen, optimistisk til hva året vil bringe.


Betong & Tre AS

Torpebaugen 4 (1.etg)
1738 Borgenhaugen

69 12 86 86

www.betongogtre.no

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.