Vedlikeholdsfrie fasader med Alukled

Mann står i veien fremfor en nyoppusset fasade
Fasadene på Greåkerveien 55 er modernisert og er kledd med vedlikeholdsfrie aluminiumspaneler.
Profilco er mest kjent for kvalitetsrekkverk montert på mange boligprosjekter i både Østfold og Follo. Nå tilbyr de også produktet Alukled som er en smakfull spilekledning i aluminium.

Det siste forretningsbygget de nå har kledd om er Greåkerveien 55 i Sarpsborg, som nå fremstår som både moderne og tiltalende. De som tidligere har passert denne adressen som ligger mellom Glomma og fylkesvei 1168, eller Greåkerveien som den også heter, vil neppe kjenne igjen fasadene. De vedlikeholdsfrie aluminiumspanelene har løftet bygget, som nå presenterer seg fra en helt annen side.

Demonteres og gjenbrukes

Alukled er utviklet av Profilco og blir i likhet med rekkverksløsningene produsert i Spania. Den elegante spilekledningen tåler alt av norsk vær og uvær og kan gi gamle murvegger et moderne preg over natten. Alukled er miljøvennlig og kan monteres slik at det også kan demonteres og gjenbrukes hvis det skulle bli behov for det. Til syvende og sist kan produktet resirkuleres og gjenvinnes til nye produkter.

Uten synlige skruer

- Kledningen ser ut som kostbart treverk, men er værbestandig og vil beholde sitt utseende i mange år. De er enkle å holde rene og kan egentlig bare spyles. Monteringen foregår uten synlige skruer, sier daglig leder i Profilco, Fermin Bjerke Rodriguez.

Han legger til at kledningen passer både næringsbygg og privathus, både ute og innendørs.

Ledende leverandør

Profilco er kjent som en av de ledende leverandørene av gjerder og rekkverk til både næringsbygg og boligprosjekter over hele Øst-Norge, både i glass og metall. Per i dag er de involvert i prosjekter for blant andre Selvaag og Obos.


Profilco AS

  Skjelfossveien 30, 1827 Ringvoll

  483 19 242

  www.profilco.no

{/show}