Yes Heim - et stort prosjekt for Peab

KLØFTA: Yes Heim er et av de større prosjektene for Peab AS på Romerike. – Det passer godt til den strukturen vi har i vår avdeling. Vi ser for oss flere slike prosjekter i fremtiden, sier prosjektleder Lars Bismo.

Siste byggetrinn i prosjektet Yes Heim blir ferdig i løpet av året, og 89 av 103 leiligheter er allerede solgt.
Siste byggetrinn i prosjektet Yes Heim blir ferdig i løpet av året, og 89 av 103 leiligheter er allerede solgt.

Yes Heim er et av de større prosjektene for Peab AS på Romerike. – Det passer godt til den strukturen vi har i vår avdeling. Vi ser for oss flere slike prosjekter i fremtiden, sier prosjektleder Lars Bismo.

Leilighetene på jordene ved Industriveien i Jessheim har gått unna, og pr i dag er det solgt 89 stykker. Det handler om et 100 prosent Peab-prosjekt, der Peab Eiendom er byggherre, mens Peab Bygg er totalentreprenør. De føler seg trygge på kvaliteten, siden leilighetene er bygd med egne håndverkere, mens en rekke underleverandører har bidratt med alt fra konsulenttjenester og grunnarbeid, til kjøkken, elektro og alt annet som hører med.

Unge og eldre

- Vi har nylig snakket med mange som har kjøpt ny leilighet i Yes Heim, og de trekker frem nærheten til sentrum og naturen i kombinasjon som en stor fordel. Det er ikke mange leiligheter igjen, og vi regner med at de resterende er solgt når året er omme. Det er også en grei miks av enslige, barnefamilier, unge og eldre blant kjøperne her ute. Ikke alle har lyst til å bo midt i sentrum, sier Bismo.

Gode underleverandører

- Vi er fornøyde med de underleverandørene vi har her, som i all hovedsak er velkjente og godt etablerte virksomheter vi har hatt samarbeid med før. Men selv om vi har noen gjengangere shopper vi ofte rundt for å få de gunstigste prisene. Vi må forholde oss til det budsjettet vi har, men selv om pris er viktig, ser vi også etter leveringsdyktighet og seriøsitet. Vi styrer unna nye og ukjente leverandører uten referanser. Det er spesielt viktig på et så stort prosjekt som dette, der leveringsdyktighet og stabilitet kan være avgjørende for at prosjektet skal bli ferdig i tide, sier Bismo.

Ser etter tomter

Peab Bygg skal ikke i gang med flere leilighetsprosjekter på Jessheim med det første. I stedet blir det trolig oppstart på et prosjekt på Skarnes.

- Litt usikkert hvor vi skal i gang nå, men vi jobber med å finne nye prosjekter i regionen. Vi venter på at PEAB Eiendom skal finne flere aktuelle tomter i området rundt Jessheim, men det må være gode prosjekter for å gå inn i dem. Det er stort press i området nå og det må være balanse mellom potensial og tomtepris. 


Peab distrikt Romerike

Trondheimsveien 84
2040 Kløfta

09099

www.peab.no