Helhetstenkning som grunnlag for suksess

HALDEN: En leder må stå trygt i seg selv.  Core NLP tar din kommunikasjon, innsikt og selvforståelse til et nytt nivå.

Det blir både humor og aha-opplevelser i undervisningstimene på Ethos Academy. (foto: Ethos Academy)
Det blir både humor og aha-opplevelser i undervisningstimene på Ethos Academy. (foto: Ethos Academy)

For å kunne lede og inspirere andre må du stå trygt i deg selv.  En utdannelse innen Core NLP gir deg verktøy som vil ta din kommunikasjon med andre, innsikt og selvforståelse til et helt nytt nivå.

Som en av få kvalitetsgodkjente skoler fra Den Norske Coachforening, tilbyr Ethos Academy en av de beste leder- og coaching-utdannelser i Norden. Utdannelsesløpet gir innsikt og selvforståelse som igjen bedrer evnen til å  kommunisere med alle rundt deg, samtidig som du lærer bruken av de mest effektive mentale verktøy tilgjengelig i mellommenneskelig kommunikasjon.

Helhetsforståelse og selvaksept

Ethos skiller seg vesentlig ut fra andre coaching- og lederutviklingsskoler ved å bruke helhetskonseptet «Connected Resonance» også kalt CORE. Du oppnår med dette en veldig dyp helhetsforståelse og en verdibasert balanse i kommunikasjon med andre og i deg selv. Utdannelsen gjør at du kan fungere som en bedre rollemodell for andre.

– De beste ledere inspirerer andre, fordi de leder seg selv på en ryddig og autentisk måte. CORE er en prosess der du finner inn til kjernen av deg selv, får større selvinnsikt, selvrespekt og tilslutt en selvaksept. Dette er ikke bare et vanlig coaching kurs i kommunikasjon, det er en dyp transformasjonsprosess for å bli en bedre leder og inspirator uansett om det er i jobbsammenheng eller privat, forklarer faglig leder John Tolmie.

Fra overflate til dypdykk

Utdanning i selvledelse er kraftig undervurdert i organisasjoner. Medarbeidere speiler seg i omgivelsene, på samme måte som barn speiler sine foreldre. Derfor er graden av gode resultater og vekst betinget av hvordan det enkelte menneske håndterer egen tenkning, følelser og handlinger. Derfor har mange ledere har hatt et stort utbytte av utdanningen.

– Core NLP har gjort meg til en bedre artist, sanger, musiker, mor, venn og ikke minst et bedre jeg. Før utdannelsen danset jeg på toppen av isfjellet, med liten kunnskap om egne evner og eksistens. Nå har jeg lært å se under vann – med så mange flere muligheter som har ligget der rett under overflaten, sier Eva Iselinn Erichsen, sanger og musikkpedagog.

– Core NLP utdanningen gir deg muligheten til å bli god i relasjons- og kommunikasjonsforståelse og god til å skape gruppedynamikk og samhørighet. Core NLP utdannelsen hos Ethos er det beste du kan gjøre om du vil bli best på ledelse og personalutvikling, sier Rune Larsen, utviklingsleder hos Visma Smartskills.

– Core NLP-utdannelsen har lært meg å være åpen i møte med nye mennesker, samtidig som jeg har lært å stå stødig i meg selv slik at ingen situasjon er for vanskelig, forklarer Simen Østby, prosjektleder hos Østby Eiendom AS.


Ethos Academy AS

Johan Stangs Plass,
Halden

410 26 027

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.