Leverer timelapse-kamera for norske forhold

Plusconsult i Fredrikstad tok konsekvensen av det ustabile norske været og leverer nå timelapseutstyr som er bygd om og tilpasset nordisk klima.

Lars Engen i Plusconsult opplever stor interesse for deres timelapse-kameraer. Utstyret importeres fra Frankrike, men modifiseres og utstyres med strømforsyningsenhet ved verkstedet i Fredrikstad.

Været i Norge er ikke alltid til å stole på for solcelledrevet utstyr. Det har Plusconsult på Rolvsøy tatt konsekvensen av og leverer nå timelapseutstyr som er bygd om og tilpasset nordisk klima.

- Vi importerer batteridrevne timelapsekameraer med solcellelading fra en fransk produsent, men vi merket fort at løsningen ikke var helt optimal for norsk vinterklima. Nå har vi funnet en god løsning og kan levere kameraer i toppklasse for bruk i alle deler av landet. Våre PlusLapse-kameraer er både unike og markedsledende, sier daglig leder i Plusconsult Lars Engen.

Stabil kvalitet

Ombyggingen, som skjer i verkstedet utenfor Fredrikstad, omfatter først og fremst montering av en strømforsyningsenhet. Gjennom en modifisering av kretskortet i kameraet er det nå klargjort for å hente strøm enten fra nettet, batteriet eller direkte fra solcellepanelet. Det betyr både fleksibilitet, stabil kvalitet og god økonomi. PlusLapse-kameraet kan levere panoramabilder på inntil 220 grader med opptil 6K-oppløsning, noe som gir en uovertruffen kvalitet på resultatet. Nå har interessen nådd så langt at selskapet har ansatt en resurs for salg, drift og service på kameraene som kan leies på kort eller lang sikt.

Økende interesse

- Vi har testet løsningene over lang tid og vet at alt nå fungerer som det skal. Etter en stund spredte ryktene om vår løsning seg via sosiale medier og den gode, gamle jungeltelegrafen, slik at vi i dag har et stort antall kameraer ute, fordelt over hele landet, fra Harstad i nord og til vårt eget nærområde. Vi bruker AI (kunstig intelligens) ved redigering underveis, men foretar også en manuell kontrollredigering for sikkerhets skyld, før overlevering til kunden. Vi tar personvernet på alvor, understreker Lars.

Skal være enkelt

- Vårt mål er som alltid å være et pluss for våre kunder, og ved å velge vår timelapseløsning for ditt byggeprosjekt vil du få en kostnadseffektiv løsning som du ikke trenger å vedlikeholde eller bekymre deg for. Vi ordner alt fra montering av systemet etter dine anvisninger og behov, til å redigere den endelige timelapsevideoen slik at du enkelt kan benytte denne i din markedsføring eller annet du måtte ønske. Det er likevel så enkelt å montere at de fleste kunder kan klare det selv. Hos oss skal det være enkelt, samtidig som du får enestående kvalitet på din timelapsevideo, sier Lars. Han har fått mange gode tilbakemeldinger på videoene som er levert. Kundene har satt tydelig pris på at de også på disse produktene søker de beste løsningene.

- Noe av fordelen vi har er at våre kameraer er utviklet kun for timelapse-produksjon og ikke for vanlig foto eller video. Det betyr spesialtilpasset teknologi som gir kundene det lille ekstra.


Plusconsult AS

  Evjeløkka 4, 1661 Rolvsøy

  952 77 001

  www.Plusconsult.no

{/show}