Nytt stort prosjekt for Plusconsult

Det rådgivende ingeniørfirmaet Plusconsult på Rolvsøy ønsker alltid å levere mer enn oppdragsgiveren forventer. Det gir dem nye og spennende prosjekter. Nå er de engasjert til prosjektet Grindvold omsorgsboliger i Moss.

Nyansatt prosjektingeniør Marius Berg får gode råd fra daglig leder Lars Engen i Plusconsult AS.

Det er Asker Entreprenør som er hovedentreprenør, mens Bravida i Sarpsborg står for den elektriske installasjonsjobben og dermed står som Plusconsults oppdragsgiver.

- Det er helt andre utfordringer å ta hensyn til i omsorgsboliger enn i vanlige leiligheter, som vi har hatt mye av. I dette prosjektet er vi allerede i gang og skal ha arbeidstegninger klare til byggestart til sommeren. Elektrofaget er stort, og alt fra den groveste kabelen til den minste magnetkontakten skal spille sammen, ikke minst i teknisk kompliserte bygg som dette.

Mer enn forventet

- Vi har opparbeidet et godt forhold til Bravida i Nedre Glomma og hadde også betydelige oppdrag i forbindelse med byggingen av boligprosjektet Tindlund Park i Sarpsborg. Det var som følge av jobben vi gjorde der vi fikk forespørsel om å gi et tilbud også for Grindvold omsorgsboliger. Godt å se at det lønner seg å levere et godt stykke arbeid. Vi prøver alltid å levere over kundens forventning, enten det dreier seg om det egentlige oppdraget eller å komme med forslag til løsninger på relaterte områder, ja til og med det som ligger utenfor faget vårt, sier daglig leder i Plusconsult AS Lars Engen.

Praktisk erfaring

Det er tydelig at stadig flere oppdragsgivere verdsetter slike innspill. Ikke minst setter de pris på at Plusconsults medarbeidere tar telefonen og svarer selv om klokken har passert ti på fire en fredag ettermiddag.

- Vi skal være tilgjengelige hele tiden, det er vårt motto. Vi prøver alltid å sette oss inn i oppdragsgiverens side av saken, og det hjelper oss i mange sammenhenger, sier Engen og trekker frem sin nyansatte prosjektingeniør Marius Berg, som har mange års praktisk erfaring fra elektrikeryrket før han tok videreutdannelse og ble rådgiver.

- Vi kan se et prosjekt på en helt annen måte og oppdage konsekvenser på et tidligere tidspunkt når vi har jobbet praktisk med lignende oppdrag vi nå prosjekterer i stedet.

Ligger i forkant

- Vi tar alltid i bruk det mest effektive verktøyet, selv om det kanskje ikke er standard i de store selskapene. Vi ser hele tiden etter forbedringer og nye måter å løse utfordringer på før konkurrentene. Det har resultert i at flere store kunder nå henvender seg direkte til oss uten å spørre andre leverandører. Det vitner om stor tillit og et godt rennommé.

Tilbyr timelapse

Plusconsult tilbyr nå også timelapse-løsninger på byggeplasser. De har for så vidt alltid hatt dette på programmet, men har nå en svært avansert og ferdig løsning til bruk for byggherrer, entreprenører eller andre som har behov for å dokumentere et prosjekt over tid.


Plusconsult AS

  Evjeløkka 4, 1661 Rolvsøy

  952 77 001

  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  www.plusconsult.no


 Her finner du oss


Klikk en emneknagg for å lese mer: