Øker satsingen på timelapse-kameraer

Plusconsult forsterker satsingen på timelapse-kameraer og avanserte tjenester til byggebransjen. Nylig ble Stian Ottersen ansatt for å betjene markedet med salg, service og kompetanse.

: Daglig leder Lars Engen og hans sist ansatte Stian Ottersen skal samarbeide tett og salg og utvikling av nye innovative løsninger som skal spare tid for byggebransjen.
Daglig leder Lars Engen og hans sist ansatte Stian Ottersen skal samarbeide tett og salg og utvikling av nye innovative løsninger som skal spare tid for byggebransjen.

- Jeg er elektriker i utgangspunktet, men har vært innom flere bransjer og opparbeidet meg ganske bred kompetanse og stort nettverk også innenfor salg og marked. Jobben hos Plusconsult var så spennende at jeg ikke var i tvil om at dette er min fremtid, sier Stian. Han føler seg hjemme i elektrobransjen og blir samtidig trigget av salgsresultater og å være med på en spennende utvikling hos sin nye arbeidsgiver.

Flere planer

- Vi hadde mange søkere, men var til slutt sikre på at Stian er vår mann. Tidligere har timelapse-kameraene solgt seg selv, men nå har vi følt ganske lenge at vi trengte en ressurs for å ta seg av alt i denne delen av virksomheten vår. Her er det snakk om både salg, service, reparasjoner og tekniske tilpasninger av utstyret, sier daglig leder Lars Engen i Plusconsult. Han har mange planer og ideer om hvordan hverdagen kan gjøres enklere og mer effektiv for byggebransjen.

Plug-and-play

- Tid er penger, og vi skal på markedet med flere spennende løsninger om ikke lenge. Blant annet jobber vi med en løsning for å få scannede 3D-tegninger til å fungere i BIM-modellene. Vi bruker ofte kjent programvare i våre løsninger, men vi tilpasser det og senker brukerterskelen, slik at alle kan bruke systemene vi leverer. Det skal være plug-and-play og gi gode løsninger på utfordringer kundene ikke visste de hadde, sier Lars.

Krevende prosjekt i Moss

Plusconsult sørget for at de elektriske installasjonene gikk etter planen ved Marine Tradings nye bygg for Li-Cycle i Moss. – Et spennende prosjekt, sier Lars Engen.

Det er Moss Elektro som har vært hovedentreprenør på el-installasjonen i det store produksjonslokalet. Plusconsult har hatt en rekke oppdrag for dette selskapet før, ikke minst i Vanem Næringspark, der de allerede har hatt ansvaret for et par næringsbygg i regi av Marine Trading.

- Vi har prosjektert og 3d-modellert alt fra tavleskjemaer til generelle arbeidstegninger. På Li-Cycle bygget prosjekterte vi også anlegget til det enorme solcelleanlegget på taket. I tillegg har produksjonen en ganske kraftkrevende maskinpark, slik at alt måtte dimensjoneres deretter, det var det som gjorde denne oppgaven litt ekstra utfordrende. Men vi sørget for at alt kunne utføres etter planen, og at det var minst mulig grubling og diskusjoner underveis. Det er slik vi leverer, sier Lars.