- Velkommen på Sweco-laget!

Sweco Sarpsborg har flyttet inn i splitter nye lokaler i Stjernebygget i Sarpsborg, og er nå rigget for ytterligere vekst.

Halden helsehus hvor Sweco har prosjektert fagområdene byggeteknikk, bygningsfysikk, miljø og geoteknikk.

Sweco Sarpsborg har flyttet inn i splitter nye lokaler i Stjernebygget i Sarpsborg, og er nå rigget for ytterligere vekst. - Vi har behov for ingeniørkompetanse i alle våre fagområder, sier kontorleder Karin Anja Arnesen og gruppeleder bygg og geoteknikk Asim Palic - og ønsker både nyutdannede og erfarne med relevant utdanning velkommen på laget.  

Swecos prosjektledelse, byggeledelse og rådgivingstjeneste spenner fra store vann- og energiprosjekter til effektive og miljøvennlige transportløsninger og utviklingen av byer og grønne områder. I Sarpsborg-avdelingen møter du et solid og godt fagmiljø inndelt i grupper;  bygg, tekniske installasjoner, samfunnsplanlegging, og VA-teknikk. Det omfatter fagområder som byggeteknikk, geoteknikk, bygningsfysikk, brannteknikk, VVS, Vann og avløp, vei samt by- og arealplanlegging.

- I tillegg skal vi nå etablere en elektrogruppe, som gir oss enda mer tverrfaglig, sier Karin Anja, som har ledet lokalkontoret siden 2010 og vært sentral i den sterke veksten. I 2018 var de 22 ansatte, snart vil de passere 50 navn på lønningslisten.  Men det stopper ikke der. Med stadig økt pågang av oppdrag, vil den organiske veksten følge naturlig med.

- Vi har rundt 800 kvadratmeter til rådighet i bygget nå, men har opsjon på ytterligere plass. Så alt ligger til rette for at utviklingen og veksten skal fortsatte. Vi kan love et flott og sosialt arbeidsmiljø og gode kontorfasiliteter - og ikke minst stoltheten i å utføre samfunnsviktige oppgaver sammen med gode kolleger. Her får du en spennende yrkeskarriere og kan samtidig være med på å forme framtidens Østfold!

Stor tillit i markedet

Sweco Sarpsborg kan vise til en rekke prestisjefulle bygg- og anleggsoppdrag på referanselisten, for både private og offentlige byggherrer. At opp mot halvparten av oppdragene i privat regi kommer etter direktehenvendelser fra utbyggere, viser den sterke posisjonen de har fått som rådgivere.

- Vi bidrar til de optimale og bærekraftige løsningene for våre oppdragsgivere, og tilfører således merverdi i prosjektene. Og når de er fornøyde, vil de gjerne ha oss med på laget også i det neste prosjektet. Det er en anerkjennelse og tillit vi setter svært høyt, sier Asim.

Gruppen for bygg og geoteknikk påtar seg oppdrag i alle typer bygg, og kan bidra til å lose prosjektet trygt i havn uavhengig av entrepriseformer, om det er prefabrikkert eller plassbygde løsninger, bygg i massivtre etc.

- Men jo tidligere vi kommer inn i et prosjekt, desto mer kan vi bidra med vår erfaring og kompetanse, understreker han.

Skreddersydde team

En av suksessfaktorene, er nettopp at Sweco kan skreddersy et sterkt team av rådgivere, basert på oppdragets omfang og art.

- Ofte blir vi brukt på mange ulike fagområder i samme prosjekt, da oppdragsgiveren ser fordelen i å ha kun en part å forholde seg til framfor å hente kompetanse fra flere tilbydere. Nettopp at vi er svært kundenære, scorer vi høyt på i våre tilbakemeldinger, sier Karin Anja. - Og er det behov for mer ressurser enn vi besitter i eget hus, kan vi hente fra våre øvrige avdelinger. På samme måte som vår kompetanse blir brukt av selskapet i store prosjekter ellers i landet.


Sweco Norge, avd Sarpsborg

  Hjalmar Wessels vei 10, 1721 Sarpsborg

  69 13 96 00

  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  www.sweco.no


 Her finner du oss


Klikk en emneknagg for å lese mer: