SG Finans og Nordea Finans er nå Nordea Finance

SG Finans og Nordea Finans har blitt til Nordea Finance og ivaretar lokale kunder fra kontorene i Sarpsborg.

Therese Løkkevik, Magne Sogn, Hilde Jepsen og Christin Enghaug deler kontor i K5-bygget på Grålum.

De ligger fremdeles på Grålum, og er like opptatt av å ha nære relasjoner til kundene i Østfold og Follo. Men nå under nytt navn og en enda sterkere organisasjon i ryggen.

 

Nordea Finance er et av Nordens fremste finansieringsselskaper. De er en del av Nordea, og er et selvstendig søsterselskap til Nordea Finans inntil de blir ett Nordea Finance. Gjennom 21 kontorer i Norge, Sverige og Danmark forvalter de en kapital på 42 milliarder.

Lokalt forankret

Det var i oktober 2020 SG Finans AS ble kjøpt opp av Nordea og Nordea Finance Equipment AS ble etablert. Totalt er de 360 ansatte, med over 50.000 kunder. På Grålum i Sarpsborg er de fire ansatte som tar seg av Østfold og Follo.

Vi er fortsatt like lokale, lett tilgjengelige, og har en nær og god relasjon til alle våre kunder. Relasjonsbygging og tilgjengelighet er viktig for oss. forklarer Hilde Jepsen, Salgssjef i Nordea Finance.

Fleksible finansielle løsninger

Selskapet finansierer alt på hjul og belter, produksjonsmaskiner, IKT-utstyr og kontormøbler.

Kort sagt, det meste av driftsløsøre.

Vår oppgave er å tilfredsstille næringslivets behov for kapitalkrevende utstyr, likviditet og administrative tjenester ved fleksible finansielle løsninger. Leasing er en finansiering av maskiner, utstyr og kjøretøy for næringsliv og offentlig sektor, der vi betaler utstyrets kjøpspris til leverandør og din virksomhet disponerer utstyret som eget. Det bedrer selskapets likviditet og gir større økonomisk handlefrihet, fortsetter direktør Magne Sogn. 

Relasjonsbygging

De fire ansatte på kontoret i K5-bygget på Grålum har alle lang og bred kompetanse, og kjenner kundenes bransjer inngående.

Mange av våre kunder er innen transport, anlegg, landbruk, skog og IKT. Dette er bransjer vi har stor kunnskap om, vi kjenner kundenes behov - også hvordan tilpasse leieplaner i forhold til inntekt, når den ikke kommer jevnlig.

En god løsning for små leverandører er salgsfinansiering. Dette hjelper leverandører til å selge mer, da vi finansierer produktet, og de selger månedsprisen til kunden. I disse tilfellene har ikke vi direkte kontakt med kunden i det hele tatt, kun i større samarbeid, legger markedssjef Christin Enghaug til.

Norges beste kundeportal?

Nordea Finance har gode tekniske løsninger som gjør det lett for både leverandør og kunde å ha full kontroll og oversikt.

Vi har kanskje Norges beste kundeportal, der kunden får full oversikt over sine saker. Her kan de administrere sin egen portefølje, bestille faktura-kopier, finne alt de trenger til regnskapet med mer. Det gjør det trygt og enkelt å alltid ha oversikt og kontroll, avslutter Therese Løkkevik, som er salgskonsulent i selskapet.


Nordea Finance

  Kalnesveien 5, 1712 Grålum

  911 71 001

  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  www.nordeafinance.com

{/show}