Styrearbeid på agendaen i frokostmøte

Torsdag 17. september var den røde løperen rullet ut hos AJ Produkter, og det var klart for frokostmøte og foredrag i samarbeid med Styreutvikling Romerike.

Foto: Maja Stende/AJ Produkter
Foto: Maja Stende/AJ Produkter

Torsdag 17. september var den røde løperen rullet ut hos AJ Produkter, og det var klart for frokostmøte og foredrag i samarbeid med Styreutvikling Romerike.

Country Manager i AJ Produkter Norge, Amund Tangen, ønsket drøyt 40 deltakere velkommen i selskapets eget showroom på Kløfta.

Mot til å arrangere

Tangen takket publikum for at så mange møtte opp denne morgenen – sett i lys av tiden vi er i – en tid preget av utsettelser og kanselleringer. Smittevernet på arrangementet var godt ivaretatt med automatiske spritdispensere og god avstand mellom deltakere. Sperrebånd og skilt la også til rette for en trygg gjennomføring av både servering og foredrag.

Medarrangør Styreutvikling Romerike var representert ved daglig leder, Henriette Tyldum. Tyldum understreket viktigheten av nettverksbygging mellom bedrifter på Romerike for forsamlingen. Styreutvikling Romerike jobber aktivt med å øke kompetansen rundt styrearbeid gjennom kurs og nettverksbygging mellom bedrifter.

Strategi og budsjett sett i sammenheng

Den profesjonelle styrelederen Kjell Vidar Berntsen var med som foredragsholder via digitalt videomøte på lerretet denne torsdagsmorgenen. Berntsen løftet ulike aspekter rundt selskapers arbeid med budsjetter og strategier, og oppmuntret samtidig til dialog i forsamlingen om tematikken.

Skråblikk på arbeidslivet

Halvor Haukerud fra «Motarbeidersamtale», akkompagnert av sin «gravkapellmester» Bjørge Verbaan sørget for god stemning og mye latter i salen. Duoen tok møtet gjennom en musikalsk reise gjennom typiske utfordringer i arbeidslivet. Enten man er ansatt, mellomleder eller kommunikasjonsansvarlig for en stor bedrift, kunne Haukerud og Verbaan belyse hvor ille det kan gå.

Framoverlente Frauna

Restauranten Frauna, representert ved daglig leder Roy Merli, sørget for at deltakerne fikk mat, drikke og noe varmt i koppen. Merli driver Frauna restaurant på Frogner, som også leverer catering til sitt lokalområde. Koronapandemien har rokket ved bransjen, men Merli forteller at Frauna er optimistiske og framoverlente, og at gjester og publikum venner seg til «den nye hverdagen» med nye rutiner.

– Mange har gått konkurs og flere blir det sikkert, men vi har tenkt til å komme oss helskinnet, og faktisk styrket ut av hele situasjonen. Kvalitet og service går aldri av moten. Det vet jo dere i AJ Produkter alt om, sier han.

Merli, som også driver en fritidsklubb for ungdom på Frogner, så sitt snitt til å handle når han likevel var i AJ Produkters showroom. Merli uttrykte at han ble imponert over lokalene, og la ikke skjul på at han trodde det var et kontorbygg med noen utstilte varer – ikke et stort og velfylt butikklokale hvor man fikk se og kjenne på et så stort utvalg.

Etter foredragene ble mange deltakere igjen for å knytte kontakter og dele erfaringer.


AJ Produkter AS

 

  Myrvangveien 14, 2040 Kløfta

  67 02 42 00

  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  www.ajprodukter.no

{/show}