Veksthuset Askim lanserer Input – faglig påfyll for deg

I februar åpnet Veksthuset sine dører; et møtested i Askim der du kan få råd om finansiering, bolig, forsikring, juridiske problemstillinger, skatt og moms fra rådgivere innen økonomi, juss, eiendom og næringsutvikling.

Her er gjengen som ønsker deg velkommen på Veksthuset Askim.
Her er gjengen som ønsker deg velkommen på Veksthuset Askim.

I februar åpnet Veksthuset sine dører; et møtested midt i sentrum der du over en kaffekopp kan få råd om alt fra finansiering, bolig, forsikring, juridiske problemstillinger til skatt og moms, fra rådgivere innen økonomi, juss, eiendom og næringsutvikling.

En kompetanse du kan dra nytte av.

– Nå tar vi et steg videre, og lanserer Veksthuset Input - en seminarserie arrangert av og i Veksthuset, med spennende og relevante temaer innen bank, bolig, forsikring, juss og regnskap.  Det er gratis og åpent for alle, og favner bredt. Temaer som skatteberegning, bedrifter i vekst, pensjon og etablererkurs er noe av det du kan melde deg på, forklarer Lars Andre Dingstad-Eriksen, administrerende banksjef i Trøgstad Sparebank.

Faglig påfyll og møteplass

Hovedtanken bak Veksthuset er å samle kompetanse under samme tak; Personlig rådgivning innen økonomi, en møteplass for næringslivet og en arbeidsplass som utvikler og utfordrer.

– Her treffer Veksthuset Input på alle punkter – her vil du kunne få faglig påfyll innen alle temaer. Verdien av en møteplass som dette er stor; I tillegg til påfyll av kompetanse møter du andre i distriktets næringsliv som legger mulighetene åpne for tilgang til kompetanse og samarbeid på tvers av fag. Det vil arrangeres seminarer rundt 12–14 ganger i året, det første allerede 8. september.

Sømløst og utfyllende

I Veksthuset sitter i dag Trøgstad Sparebank, Eika, Aktiv Eiendomsmegling, Smaalenenes Advokatkontor, Online Accounting og Indre Østfold Næringsutvikling. Etterhvert regner de med å få inn flere, og har også en plan om et fremtidig opplegg for et gründerfellesskap.

– Det er mange fordeler med å ha så mange typer kompetanse i ett hus. En kunde kan komme inn å få råd innen økonomi, og samtidig få snakke med en annen om forsikringer, og hva lovverket sier om dette. Vi som jobber her har kort vei til kompetanse utover vår egen, og kan sammen gi kundene en full pakke. Tanken er jo over tid å skape vekst, styrke distriktets kompetanse, og få flere kompetente til å bli her i området fremfor å pendle ut.

Temaer for Veksthuset Input fremover:

5. oktober kl. 08.00–12.00:
Etablererkurs Bedrift 

12. oktober kl. 18.00–21.00:
Eiendomsmarkedet 

25. oktober kl. 08.00–10.00:
Skatteberegning 

17. november kl. 18.00–21.00:
Pølser, penger og patroner 

23. november kl. 08.00–10.00:
Bedrifter i vekst 

Meld deg på her: www.tsbank.no/input


Veksthuset Askim

  Stasjonsmester Frosts gate 18, 1830 Askim

  69 82 49 00

  www.veksthusetaskim.no

{/show}