Bolig- og næring med Østlandets mest sentrale beliggenhet

Ti minutter fra Oslo og midt i Lillestrøm bygges nå en helt ny bydel hvor Dovrekvartalet blir selve hjertet. Perfekt for næring!

Lorenz Kvalvik foran Dovrekvartalet som er i ferd med å reise seg. Til høyre ser du hvor nær jernbanen er, og dermed veien til Oslo og Garder- moen ti minutter unna.
Lorenz Kvalvik foran Dovrekvartalet som er i ferd med å reise seg. Til høyre ser du hvor nær jernbanen er, og dermed veien til Oslo og Garder- moen ti minutter unna.

Ti minutter fra Oslo og midt i Lillestrøm bygges nå en helt ny bydel, der Dovrekvartalet blir selve hjertet. Perfekt for all slags næring, godt med p-plasser og mulighet for å tenke litt annerledes.

2.500 kvadratmeter næringsareal og 194 leiligheter er i ferd med å reise seg i selve indrefileten av Lillestrøm – den nye bydelen Lillestrøm Øst. Med fem minutter til jernbanen og ti minutter til Oslo og resten av verden (med flytoget), kan du både jobbe og bo mer sentralt enn de aller fleste i Oslo.

Fleksible muligheter

Næringslokalene har størrelse fra 10–400 kvadratmeter på både gateplan og oppover i etasjene, og er ideelle for å tenke litt annerledes, og gjerne kombineres. De spesielle månedene vi har vært igjennom har gjort at mange har funnet nye måter å jobbe på. Det åpner opp for å skape spennende arbeidsmiljøer med fleksible kontorplasser og fellesløsninger.

– I tre av byggene vil det være lokaler som kan brukes som hjemmekontor eller til mindre virksomheter,  lag eller foreninger som trenger et møterom. Borettslaget Dovrekvartalet har to gjesteleiligheter som er tilgjengelig for booking av andelseierne. En del av Dovrekvartalet innbefatter også K-tre der Tellus har kjøpt 82 leiligheter for utleie. Sammen med gode parkeringsmuligheter, flotte uteområder med vannspeil og grøntareal, samt takhager med utsikt til halve Østlandet blir dette regionens flotteste bolig- og arbeidsplass, forklarer Lorentz Kvalvik, prosjektleder i E&G Bygg, som er byggherre for Dovrekvartalet.

Bolig og næring samme sted

Her kan du skaffe deg bolig og arbeidsplass i samme kompleks, med alt du trenger innen få minutters radius. Mellom byggene etableres Strøkstorget Landstadsgate, som er byens nye gågate. Denne er bilfri, har et oppvarmet gatedekke bestående av granitt og tre, og i tillegg til grønne innslag, leke- og sitteplasser, en sildrende bybekk. All bilbruk, inklusive varelevering og parkering, skjer via underjordisk garasjeanlegg. Det er gode parkeringsmuligheter for både bil og sykkel. I tillegg planlegges det bilpool og bilvask i garasjeanlegget.

– Vi er opptatt av å skape et godt bo- og arbeidsmiljø, med gode uteområder på bakkenivå med grøntarealer, lekeplasser, sittegrupper og kunstinstallasjoner. I tillegg har vi fantastiske ferdig møblerte takhager som er oppdelt i soner, så du også kan være privat, om du ønsker det. Byggene er på 8-15 etasjer, så her er det fantastisk utsikt, fortsetter Kvalvik.

Dovrekvartalet er en del av en større utbygging av det som blir Lillestrøm Øst, en helt ny og attraktiv bydel midt i sentrum. Næringsområdene passer til mange former for næring, mens boligene appellerer til flere grupper, som for eksempel førstegangskjøpere og de godt voksne.

– Vi har allerede solgt mange av boligene, men har rundt 30 igjen i forskjellige størrelser. Vi har også ennå ledige næringslokaler. Her oppfordrer vi spesielt de som nå øyner en ny jobbhverdag til å gripe sjansen og skape nye muligheter for å jobbe, i lokaler som ligger perfekt til uansett hvilken næring du hører til i.

Næringsarealene vil være klare for innflytting i mars 2021, mens de første boligene er klare allerede i november i år. Hele prosjektet vil være ferdigstilt høsten 2021.


E&G Bygg AS

  Sørumsgata 11, 2000 Lillestrøm

  916 60 771

  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  www.eiendomsgruppen.no

{/show}