Grimsøen & Partners på egne ben

Grimsøen & Partners har tatt over eiendomsmeglerdelen av SOBBL. De deler fremdeles inngangsdør og samarbeider tett, slik at kundene får den samme gode opplevelsen – eller bedre.

Et markedsledende team med føttene godt plantet i Sarpsborg. Fra venstre: Jonas Grimsøen, Jonas Bergtun, Karianne Westby, Joakim Furulund og Heine Aas.
Et markedsledende team med føttene godt plantet i Sarpsborg. Fra venstre: Jonas Grimsøen, Jonas Bergtun, Karianne Westby, Joakim Furulund og Heine Aas.

Grimsøen & Partners har tatt over eiendomsmeglerdelen av SOBBL, og står nå på egne ben. Samtidig deler de fremdeles samme inngangsdør og samarbeider tett, slik at kundene får den samme gode opplevelsen – eller bedre.

Tidligere lå kjeden under Sarpsborg og Omegns Boligbyggelag (SOBBL). Nå har de gått inn på eiersiden, og som Grimsøen & Partners er de klare for å gi kundene enda bedre oppfølging, med dedikasjon og langsiktighet. Totalt er de 12 ansatte.

Egen prosjektavdeling

Fem ansatte har gått inn som eiere. Daglig leder og gründer Jonas Grimsøen er hovedaksjonær, de øvrige er Heine Aas, Jonas Bergtun, Joakim Furulund og Karianne Westby. Sistnevnte har nylig begynt, men er den som kan skilte med lengst erfaring, som megler siden 1993.

– Tilbudet fra Grimsøen & Partners, og mulighetene jeg får i dette firmaet, var så fristende at jeg ikke kunne avslå. Det er et ungt og dynamisk miljø, som det er gøy å være en del av. Samtidig er det spennende å være den eneste i området som er dedikert til prosjektsalg. Det er en helt annen måte å jobbe på; en som holder i prosjektet og følger opp interessentene på en helt annen måte. Det gir langsiktighet og bedre oppfølging av kundene, forklarer Karianne Westby, tidligere avdelingsleder i OBOS.

Artikkelen fortsetter nedenfor

Grimsøen & Partners

Kreativt og fremoverlent

Grimsøen & Partners har et veldig ungt og kreativt miljø, der de aller fleste ansatte er i begynnelsen av 20-årene. Likevel har de rukket å bygge opp lang erfaring og bred kompetanse, totalt 60 år fordelt seg imellom.

– Vi har valgt å organisere oss litt utradisjonelt, for at alle skal få konsentrere seg om det de er best til. Her er det ikke bare meglere som er ansatt, men også en tekstforfatter og en grafisk designer, og til og med en som er på vei til å gi ut egen bok! Det gir oss evner til å se helheten, øker samspillet og gir nytt perspektiv. Vi er vant til å snu oss raskt, med kreative, innovative løsninger som skiller seg ut fra andre i markedet, og vi gjør hverandre gode, fortsetter Joakim Furulund, husets kreative hode.

Meglerkomet

Allerede i 2018 kalte Finansavisen Jonas Grimsøen for en meglerkomet, da han tredoblet antall solgte boliger over to år. Siden har han ikke sett seg tilbake. I 2020 var han personen som i den uavhengige &Partners-kjeden både solgte flest boliger og omsatte mest. I en kjede som dekker hele landet, inkludert Oslo. Kontoret har allerede rukket å bli Gaselle-bedrift.

– Jeg har drømt om å selge boliger siden barneskolen. Ingen rundt meg hadde dette yrket, men jeg har alltid syntes det har vært spennende med boliger, se hvordan de ser ut innvendig og hva som kan gjøres med dem. Derfor var det helt naturlig å velge denne retningen. Det ble først ett år i Eie i Oslo, før jeg fikk tilbud om å være daglig leder i Eie i Sarpsborg. For to år siden startet jeg Grimsøen & Partners, og nå skal det bli gøy å stå på helt egne ben. Vi er alle lokale, kjenner markedet godt - en stor fordel, ikke minst for kundene, utdyper Grimsøen.

Markedsledende

Meglerkontoret er markedsledende i Sarpsborg, og selger boliger i hele Østfold. De ble i februar kåret til beste kontor i &Partner-kjeden, som teller 20 kontorer i hele Norge. Det er ikke første gang.

– Det har gått veldig bra siden oppstart, og enda bedre i 2020. Med hjemmekontor og hjemmeskole har nok mange sett at de trenger mer plass. Det har gitt fart i markedet. Sammen tar vi nok opp til 100 telefoner daglig, og det er stort tempo. Det er noe vi alle trives ,ed, og har stort fokus på at kundene våre kan nå oss til alle tider, kan Jonas Bergtun legge til.

Ny, lekre lokaler

Med nytt navn og omrokkering i SOBBLs lokaler passet det med en total renovering, som akkurat er ferdig.

– Vi trives veldig godt i våre nye, lekre lokaler, og får tilbakemeldinger fra kundene om det samme. For de som ikke har vært her ennå, så ligger vi altså på samme sted som før, og som kunde vil du ikke merke annen forskjell enn at vi nå er, om mulig, enda mer dedikert til deres ønsker og behov, avslutter Heine Aas med.


Grimsøen & Partners

  St. Marie gate 112, 1702 Sarpsborg

  69 11 32 00

  www.gpartners.no


 Her finner du oss


Klikk en emneknagg for å lese mer: