Hele regionens kunnskapspark

Tidligere var kontorene ved Sarpsfossen dominert av elektroingeniører. Fortsatt er det mange ingeniører i byggene, men nå omfatter Hafslund Kunnskapspark en bredt sammensatt kompetanse.

Tidligere var kontorene ved Sarpsfossen dominert av elektroingeniører. Fortsatt er det mange ingeniører i byggene, men nå omfatter Hafslund Kunnskapspark en bredt sammensatt kompetanse.

– Kunnskapsparken er midt i blinken for virksomheter som ønsker et kompetent felleskap med andre bedrifter. Det er flere mindre virksomheter som trekker fordeler av dette, sier driftsansvarlig Steinar M. Trulsen. Han synes det er en god miks av ulike fagområder i de klassiske kontorlokalene.

– Vi er lokalisert i Hafslund Kunnskapspark fordi det har sammenheng med historien til det gamle hovedkontoret til AS Hafslund. Dette er dessuten veldig sentralt i Østfold, noe som er praktisk for vårt servicearbeid over hele fylket, forteller Jan Korshavn i Goodtech AS.

Han får medhold av Owe Kristiansen i IT-prosjekter.

– Vi er fornøyd med kontorfellesskapet og den sentrale beliggenheten i Østfold. Det er grei kommunikasjon til Oslo, kort vei til privat bosted og rimelige leiepriser. I tillegg møter vi andre mennesker, noe som er viktige faktorer for et enkeltpersonforetak, sier Kristiansen.

– For det første ligger vi veldig sentralt til med tanke på våre oppdragsgivere, men vi har også nytte av å kunne samarbeid med andre aktører i kontorfellesskapet. Det å ha en felles kantine hvor man møter de andre leietakerne i bygget er også viktig med hensyn til det sosiale, kanskje spesielt for oss som har mindre firmaer og jobber mye alene, sier takstmann Pål H. Degnes.

- Vi har fortsatt noe ledige lokaler i kunnskapsparken, men vi har stadig henvendelser fra interesserte virksomheter. Ønsker du nærhet til E6, jernbane og et godt utgangspunkt for å nå hele Østfold på en times tid, er dette et sentralt sted. Det trekker jo ikke ned å være nabo til ett av landets flotteste slott heller, nemlig Hafslund Hovedgård, sier Steinar M. Trulsen.