Kontorhotell med mange fasiliteter

Nå utvikles det nye kontorlokaler i de to øverste etasjene i Østfold Næringspark i Askim.

Lars Erik Erøy

Som leietaker i Østfold Næringspark får du mange muligheter. Fleksible løsninger gjør lokalene attraktive for både store og små virksomheter.

Nå utvikles det nye kontorlokaler i de to øverste etasjene i den gamle murbygningen ved siden av hovedinngangen. Kontorhotellet gjør det mulig å leie ett eller flere kontorer, de aller fleste ferdig møblert. Hva med å bytte ut hjemmekontoret til fordel for mer sosialt fellesskap på jobb? Mange ser klare fordeler med å dele felles arealer med andre bedrifter.

- Vi har kunder som flytter hit, blant annet fra Drøbak, fordi det skiller kun 10 minutter i reisetid herfra til Alnabru via E18. En annen fordel med næringsparken er at kunder kan dra nytte av tjenestene til andre aktører i næringsparken. Flere velger å outsource lager og logistikk til RST Logistics AS på samme adresse, forteller daglig leder Lars Erik Erøy i AFB Eiendom, som eier næringsparken.

Lavt miljøavtrykk med gjenbruk

- Vi ønsker et så lavt miljøavtrykk som mulig, derfor er vi opptatt av gjenbruk der det lar seg gjøre. Det totalrenoveres etter dagens standard i forhold til ventilasjon og andre fag. Ut over det utvikles konseptet med et bærekraftig perspektiv. Vi har med oss interiørkonsulentene 124m2 fra TVNorges «Oppussing på en dag» for å gi lokalene et moderne, funksjonelt og tidsriktig uttrykk, sier Lars Erik. På den måten går kvadratmeterprisen på renoveringen ned istedenfor opp, som lenge har vært tendensen i markedet.

Trening og golfsimulator i lunsjen

Næringsparken byr på mange muligheter både før og etter jobb, eller kanskje også i lunsjen. Her finner du et av Norges største treningssentre A.C.E. med sine 4500 kvadratmeter. Indre Østfold Golfsenter og giganten Sprett – sistnevnte er kanskje aktuell om du har med barna på jobb en dag. Eller hva med fredagsbowling?

- Det er ingen tvil om at de gamle fabrikklokalene til Norlett har mye å by på. Verdt å nevne er den store prisforskjellen på leiepriser her i forhold til andre områder nærmere Oslo, minner en fornøyd Lars Erik Erøy om.


AFB Eiendom AS

  Vangsveien 10, 1814 Askim

  40 10 75 00

  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  www.afbeiendom.no


 Her finner du oss


Klikk en emneknagg for å lese mer: