Mosseveien Næringspark – en lønnsom investering

Mosseveien strekker seg helt fra Fredrikstad til Oslo. Ved veien finner du Mosseveien Næringspark, sentrumsnært i Østfolds største by, og med ledige lokaler til både store, mellomstore og små bedrifter.

– Mosseveien Næringspark er i dag 22 leietakere, og noen av dem har vært her i 30 år. Nå er det noen lokaler ledige i en av regionens mest sentrale næringsparker, sier daglig leder Arne Trond Klemsdal.
– Mosseveien Næringspark er i dag 22 leietakere, og noen av dem har vært her i 30 år. Nå er det noen lokaler ledige i en av regionens mest sentrale næringsparker, sier daglig leder Arne Trond Klemsdal.

Mosseveien strekker seg helt fra Fredrikstad til Oslo. Ved veien finner du Mosseveien Næringspark, som ligger sentrumsnært i Østfolds største by Fredrikstad. Nå har næringsparken ledige lokaler til både store, mellomstore og små bedrifter.

Det er ikke hver dag det dukker opp moderne næringslokaler med så sentral beliggenhet. Atkomsten er særdeles god, enten man kommer fra sentrum eller hovedstaden, og med 200 parkeringsplasser er det aldri problemer med parkeringen. Enkelte sjønære områder i Fredrikstad sliter med overvann ved spring- eller stormflo, men denne næringsparken har tatt grep og sørget for at både bygninger og utearealer holder seg over vann. Det er ikke tilfeldig at flere av leietakerne nærmer seg 30 års jubileum i Mosseveien Næringspark.

Moderne logistikkbygg

Brorparten av de ledige lokalene befinner seg i et ganske nybygd logistikkbygg med moderne fasiliteter. Her er det 10 meter til tak og alle muligheter til å innrede med pallereoler, etablere en mesanin eller andre praktiske løsninger. Totalt er ca. 530 kvadratmeter flate ledig omgående. I et av nabobyggene er ca. 165 kvadratmeter areal ledig for kontorer, helseforetak eller lignende virksomhet.

Har leid i 30 år

Mosseveien Næringspark har litt historisk sus over seg for næringslivet i Fredrikstad. Hele parken er på nærmere 10 dekar, med 8.300 kvadratmeter bebygd areal. I en av de eldste bygningene ble Fredrikstad Automobil-Forretning AS (Ford) i sin tid etablert av samme familie som nå forvalter næringsparken. Ford er for lengst borte fra området, men blant dagens 22 leietakere finner vi tradisjonsrike bedrifter som Berggård Amundsen & Co., Cal Trykk, Friskis & Svettis, Heidenreich, Onninen og Malmbergs Elektriske. Med fantastisk eksponering mot en av hovedårene inn til sentrum har de valgt å bli værende, noen av dem opp til 30 år. Når vinden blåser sydlig kan de til og med nyte de liflige duftene fra godteriprodusenten Brynild som er nærmeste nabo.

Ring oss for visning

– Vi ser for oss leietakere som tenker langsiktig og som har behov for lett atkomst med både små og litt større biler, sier daglig leder Arne Trond Klemsdal i Klemsdal Invest AS som drifter næringsparken. Familien har eid deler av næringsparken siden 1956, da hans far satte opp Mosseveien 3. Senere oppkjøp av naboeiendommene, samt oppføringen av nybygget i 2016, har til sammen blitt Mosseveien Næringspark.

– Vi har gjerne visninger for interesserte og mulige leietakere. Det er bare å ringe så gjør vi en avtale. Vi er svært fleksible, sier Klemsdal.


Mosseveien Næringspark, Klemsdal Invest AS

  915 60 122

 

  www.kmegling.no

{/show}