Parken byr på det lille ekstra

Hele 500 personer har allerede meldt sin interesse for å flytte inn i splitter ny leilighet eller «town house» i Parken på Fjellhamar.

Mange av leilighetene ligger vendt mot den flotte parken med grøntområder og en liten bekk med bro over.
Mange av leilighetene ligger vendt mot den flotte parken med grøntområder og en liten bekk med bro over.

Hele 500 personer har allerede meldt sin interesse for å flytte inn i splitter ny leilighet eller «town house» i Parken på Fjellhamar. Livet blir litt lettere ved å bo i Parken.

Hva skal man ellers si om eget treningsanlegg, bilvaskerom, sykkelrom og verksted tilgjengelig for alle beboerne i de 61 leilighetene? I tillegg får kjøperne integrerte hvitevarer og gulvvarme.

– Vi har valgt en standard som ligger noe over normalen. For kort tid siden satte vi i stand et visningshus der interesserte kan se standarden og alternativene de kan velge mellom, sier assisterende daglig leder Silje Fjellheim.

Hun er ikke overrasket over den store interessen for leilighetene.

Barnevennlig område

– Vi vet at Fjellhamar er et populært område å bosette seg i, ikke minst for barnefamilier. Det er svært sentralt i forhold til Gardermoen og Oslo, samtidig som det ligger inntil flotte naturområder. Det er noe av grunnen til at vi velger å bygge seks såkalte «town houses» i tilknytning til prosjektet. Det er ofte personer over 50 som kjøper leilighet, men vi ønsker å imøtekomme interessen for Fjellhamar fra barnefamiliene også, sier Fjellheim.

Husene er på mellom 112 og 135 kvadratmeter og har direkte tilknytning til det flotte parkområdet som blir anlagt samtidig. 

– Tidligere var det bare et juv ned mot en bekk. Når alt er ferdig bearbeidet blir det et flott parkområde med en liten bekk, et vannspeil og en bro.

Artikkelen fortsetter under bildene

Silje Fjellheim

Silje Fjellheim

Kreative løsninger

LMR arkitektur har brukt kreativiteten når de har utformet leilighetene i parken med en slags kubevisjon i tankene. Bygningene får et spennende utseende, der for eksempel balkongene er montert som bokser på fasaden, som blir utført i tegl og dermed er vedlikeholdsfri.

Det er AS Realbygg som er hovedentreprenør og DnB Nybygg som selger leilighetene på vegne av utbygger.

Utvider Losby Gods

Stasjonsgaarden AS, som står bak utbyggingen av Parken, er heleid av Olavsgaard Eiendom AS.

De driver også hotellene Losby Gods og Olavsgaard Hotell. Totalt leier eiendomsselskapet, der Carl Frode Fjellheim er daglig leder, ut ca. 50.000 kvadratmeter næringseiendom og står foran en rekke boligutviklingsprosjekter i regionen.

– Vi er i gang med prosjektering av 8 eneboliger på Fjellhamar, der alle er i underkant av 200 kvadratmeter store. Vi har også planer om utbygging på Eidsvold, Bjørkelangen og ikke minst en utvidelse av Losby Gods fra 70 til 140 rom. Går alt etter planen starter utbyggingen av godset neste sommer, sier Silje Fjellheim.


Olavsgaard Eiendom AS

  Hvamstubben 11, 2013 Skjetten

  63 84 77 50

  www.olavsgaardeiendom.no


 Her finner du oss


Klikk en emneknagg for å lese mer: